[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

switch開始老任都係好遲先公佈新game同發售日(約一季時間)
策略似乎係唔想將消費者期待既時間拉得太長而無左個hype
其實佢早講都出唔到架啦

咁老任一直都係咁, 你睇下B1+2 都係三個月內先出聲話你知個日期

如果咁計1月咪冇野打mhw

我覺得反而仲好,與其推炮灰出黎,不如錯開黎留力出其他野
而且唔會得罪Capcom

capcoin

唔得罪CAPCOIN
換黎既就係街霸30週年紀念版

仲有mega man 11
利申兩隻都唔岩

RM11新作黎,算係咁啦
其實唔明點解老任12月同1月暫時冇咩大作都要拖到咁後先開直面會 聖誕前開唔係更加好咩 又可以吸買氣 搞到好似冇野玩咁
異度2係好玩 但我慢慢玩都就快爆機

switch開始老任都係好遲先公佈新game同發售日(約一季時間)
其實佢早講都出唔到架啦

咁老任一直都係咁, 你睇下B1+2 都係三個月內先出聲話你知個日期

capcoin

唔得罪CAPCOIN

利申兩隻都唔岩

洛克人11睇片又係手機game質素
D人咁都攞黎打飛機
跟住D人又係度講乜春野懷舊,童年回憶
真係出洛克人exe7好過
其實唔明點解老任12月同1月暫時冇咩大作都要拖到咁後先開直面會 聖誕前開唔係更加好咩 又可以吸買氣 搞到好似冇野玩咁

其實佢早講都出唔到架啦

capcoin

唔得罪CAPCOIN

利申兩隻都唔岩

洛克人11睇片又係手機game質素
D人咁都攞黎打飛機
跟住D人又係度講乜春野懷舊,童年回憶
真係出洛克人exe7好過

講起童年回憶, 我仲等緊隻Bloodstained

其實佢早講都出唔到架啦

capcoin

唔得罪CAPCOIN

利申兩隻都唔岩

洛克人11唔似10咁玩復古風已經好好
但當超音鼠都整隻似樣少少既新作出黎都仆哂街既時候
洛克人可以行到去邊真係唔敢講

超音鼠D 3D關卡真係好好玩咖
但係陣系佔隻Game四成唔到
on9日任分數乘三
關又少
全部關S級都唔洗一個禮拜
偷跑買正式發售前已經S哂
玩埋Shadow DLC
已經無野可以玩
冷飯黎講我真心想玩返歷代火紋

REMAKE又有得J聲優

唔洗整到echoes咁好我都啃得落

出Switch就要更好喇

出Switch就要更好喇

最緊要有中文

順便加返中文~
唔好諗太多啦
應該預定左係每月送既FC GAME度
唔好諗太多啦
應該預定左係每月送既FC GAME度

法官大人我屌
咁都有得嘈
頭post game list 成炸大作你哋食咗?
ps4 除咗mhw codevein 十三機兵 kh3 四隻仲有咩?
其實有少少常識都知道呢期啲公司開始會放假
有咩新料都等到下年先出啦
咁都有得嘈
ps4 除咗mhw codevein 十三機兵 kh3 四隻仲有咩?

FF7 Remake
點解推到咁多頁
其實有少少常識都知道呢期啲公司開始會放假
有咩新料都等到下年先出啦

你同連識仔講常識
錬金術士 偷跑左
咁都有得嘈

FF7 Remake

要計埋冷飯我擔心ps4渣都無
咁都有得嘈

和平討論和平討論
任豚悶到係度罵戰

分化撚
等直面會等到頸都長
錬金術士 偷跑左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞