[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
遲買都好嘅 joycon好易壞
做人有啲危機意識係好事,我地只係覺得NS仲要面對一場好大既暴風雨啫

有乜大風暴?會死人冧樓?

唔使同Dee哥咁認真
有咩好驚啫其實
打鋪機..事實係冇驚係12月出 (xeno2唔啱我冇玩)
好鬼悶...吹下水都唔得?
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
老任除咗VR BOY,所有老任機都有支持
係呢度屌下老任..就比人話係新手?
笑撚死我咩..任豚
做人有啲危機意識係好事,我地只係覺得NS仲要面對一場好大既暴風雨啫

有乜大風暴?會死人冧樓?

唔使同Dee哥咁認真

我好認真咩...?
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

12月冇我鐘意玩嘅GAME出得未呀..任豚
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯
人地有哂理由你就無啦啦訴諸身份
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

老任宜家驚少d呢個係事實
但等多兩個星期睇埋個direct先啦大家
要屌到時再屌都唔遲啦
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯

啱定錯?唔好玩啦
我有要你認同?
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯

Ps4冇game啱我玩
所以ps4冇game出

有咩錯?一個主觀一個客觀事實
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯

啱定錯?唔好玩啦
我有要你認同?

Clown confirmed
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯

啱定錯?唔好玩啦
我有要你認同?

呢度討論區黎架喎
你起初發表意見果陣又有人叫你發表架咩
你無啦啦起哂鋼做乜
我果句又唔係串鳩你
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯

Ps4冇game啱我玩
所以ps4冇game出

有咩錯?一個主觀一個客觀事實

事實係冇驚係12月出唔係客觀事實
xeno2唔啱我冇玩係主觀
其實呢邊一樣係客觀事實
http://www.rainyfrog.com/ja/game/combat_search_and_rescue
咩一月無驚玩
仲要同ps4同步

Dee哥,你真係我偶像

Dee哥,你真係我偶像

In dee gor, we trust!
有時真係搞唔清楚DEE哥係真心定假膠
睇落似真心
有時真係搞唔清楚DEE哥係真心定假膠
睇落似真心

我屌你啦
真真假假重要咩
http://www.rainyfrog.com/ja/game/combat_search_and_rescue
咩一月無驚玩
仲要同ps4同步

任地獄係我低估左你
btw好似都幾好玩
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯

啱定錯?唔好玩啦
我有要你認同?

我講緊主觀覺得12月冇野啱我玩
真係冇話要人認同喎...之後又有人同我講客上係有(XENO2)
我上面都括住啦...又比人串,,乜都要客觀事實
咁仲有咩好討論?
講主觀就係Clown?你訓醒未?
有咩好驚啫其實
任豚咁惡嘅..咁鬼認真
笑撚死我咩..任豚

咁係有定冇

只要唔認同你就係任豚
唔通你見解一定冇錯

啱定錯?唔好玩啦
我有要你認同?

我講緊主觀覺得12月冇野啱我玩
真係冇話要人認同喎...之後又有人同我講客上係有(XENO2)
我上面都括住啦...又比人串,,乜都要客觀事實
咁仲有咩好討論?
講主觀就係Clown?你訓醒未?

幾時串你
咁敏感想點
老老實實
一個正常識中文既人會點理解"冇驚係12月出"先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞