[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

垃圾機能

睇返隔離N 記部shield
Port 返任記d game 反而上到1080p
大家都係用X1

要就handheld mode,無辦法
全開唔單止食電,隨時熱到渣唔到

其實handheld降頻降勁D咪得
問題係佢個廢DOCK本身都散熱差

降頻都唔係萬能,況且handheld畫質太差都唔得
另一方面,產品設計要就返portable(厚度,有個mon,有粒電etc),都限制左佢散熱設計上既彈性
無錯插dock可以無限供電推頻率,但如果熱到7,80度D玩家拎起部機辣親就大把人屌

其實個dock都係做output同叉電既膠一舊
除非加個風扇,如果唔係都係咁上下
但易整花部機就真既

求apple賣cpu比佢先解決到

Apple粒A10X 用係Apple TV 冇風扇

老任會唔會考慮用apple硬件

主次要分清楚
http://www.4gamer.net/games/394/G039415/20171214107/
「STEINS;GATE ELITE」の初回特典が発表。Switch版がファミコン風ADV「シュタゲ」,PS4版とVita版がフルHD版「フェノグラム」に決定
港任 都市同頭條都落左孖車8D封底全版廣告
港任 都市同頭條都落左孖車8D封底全版廣告

奶共又一鐵證
點解我啲fd話佢有online 但係我睇佢profile係冇顯示上線 同埋幾多hours ago
係咪要將上網將個ac轉返日本

另一方面,產品設計要就返portable(厚度,有個mon,有粒電etc),都限制左佢散熱設計上既彈性
無錯插dock可以無限供電推頻率,但如果熱到7,80度D玩家拎起部機辣親就大把人屌

但易整花部機就真既

首先要apple考慮俾老任用

用pokemon正傳落ios同apple換

但易整花部機就真既

首先要apple考慮俾老任用

好似n記同老任簽左約,會做埋switch第二代粒SoC
Bandai Namco 個發佈係今日幾點?
Bandai Namco 個發佈係今日幾點?

閉門會議來
仲有咩賣
價錢同日本比如何?
BTW
港任官網有list魔女
同步左
仲有咩賣
價錢同日本比如何?

大約8算左右
好小野賣

十算喎
仲有咩賣
價錢同日本比如何?

大約8算左右
好小野賣

十算喎

佢係咪自己計埋稅
10算咁惡
10算咁惡

8算都要考慮下,10算拜拜
Pi卡潮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞