[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

穩定落黎唔出新野咪即係等死,講技術講財力邊夠人鬥

老任點會財力差

印象中老任有好多現金,仲要零負債
至於技術自wii後就落後人一代

認真咩?咩技術先?

硬件
今次要痴埋N記度先正常D
不過N記都唔係比D咩好野佢

唔用X1仲可以用咩?

Tegra X2

到依家都仲未有consumer product 用x2
等得佢出都蚊瞓
我係老任就唔會仲收收埋埋火紋 PKMON 果D

整game唔使時間咩
點解咁多人覺得game係話有就有

呢2隻都講明會出新作
都唔算收埋既

game迷唔係想聽到會出會出口頓囉
而係想睇下畫面

整game唔使時間咩

火紋呢D PROJECT 國民級遊戲我唔信佢開發switch果時冇諗囉
不過而家差唔多一年連人設都冇得睇下

整game唔使時間咩

都要整game 同 都要排隊出
出咁密既話玩家又玩得切咩

整game唔使時間咩

火紋呢D PROJECT 國民級遊戲我唔信佢開發switch果時冇諗囉

火紋邊算國民級遊戲
本身火紋已經半收皮啦
死喇即時比人打臉
忠實任迷又柒一鑊

認啦咩...認你係任豚啦咩

整game唔使時間咩

火紋邊算國民級遊戲
本身火紋已經半收皮啦

唔係太認同囉
你睇apps 版果期係好HEAT

呢2隻都講明會出新作
都唔算收埋既

而係想睇下畫面

老任GAME通常整到七七八八先會出畫面咁濟,
你估好似某D 廠整條片之後就拖你十年八年咩~~

整game唔使時間咩

都要整game 同 都要排隊出
出咁密既話玩家又玩得切咩

WiiU 末期同3DS 今年明顯hea搞 手 頭上應該儲左唔少牌
火紋自覺醒後興後現時應該最多算老任二線Title
但你話國民我又唔覺
DQ就真係國民級喇

呢2隻都講明會出新作
都唔算收埋既

而係想睇下畫面

老任GAME通常整到七七八八先會出畫面咁濟,
你估好似某D 廠整條片之後就拖你十年八年咩~~

我都認同
不過我唔要核彈
比D散彈我就可以
死喇即時比人打臉
忠實任迷又柒一鑊

認啦咩...認你係任豚啦咩

我係任豚又索狗又Master race OK?
零售商:Switch版《獵天使魔女1&2》分辨率無法到達1080P

隻game推出果個年代本身都唔係1080p啦搵黎講既
但你話國民我又唔覺
DQ就真係國民級喇

戰棋類唔係機戰系列
我諗到可以跟到下就係火紋
唔通FFT 同advance war 咩
可能我用國民級嚴重左
零售商:Switch版《獵天使魔女1&2》分辨率無法到達1080P

齋搬連Upscale都唔做

想要追畫面PC 咪有4K lor
但你話國民我又唔覺
DQ就真係國民級喇

戰棋類唔係機戰系列
可能我用國民級嚴重左

冇計戰棋GAME本來都少眾
FFT都好野黎架
女武神算唔算
但你話國民我又唔覺
DQ就真係國民級喇

戰棋類唔係機戰系列
可能我用國民級嚴重左

冇計戰棋GAME本來都少眾
FFT都好野黎架
女武神算唔算

我始終覺得皇家騎士團2先係好野,FFT 其實係佢老翻作!(雖然同班底)
老任得mario, 動森, pokemon, zelda係一線

動森收皮啦

整game唔使時間咩

火紋邊算國民級遊戲
本身火紋已經半收皮啦

圈子級遊戲
有冇人玩3DS 薩爾達傳說 三角神力 3 劍客

遲左少少
online仲有無人?

https://t.me/chan16
呢到傾

之前收咗二手未玩過

一唔一齊玩 我都係新save

有興趣
但呢排忙

今晚應該會玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞