[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
開始懷疑dee哥真心膠

吓,佢不嬲都真心
根據國外零售是GameStop的消息,《收穫日2》的Switch版本的零售價高達50美元,接近一款2017年的最新大作了。同時,這一價格是實體版本,數字版本尚未公開。
如果你是Switch玩家,你會為一款4年前的移植遊戲支付50美元嗎?

Payday2 50美金OK啦
7.5即係375啫
講到天文數字咁

steam前排先FREE

Switch 有齊DLC喎

咁抵玩啦吓嘛
支持下三廠啦

返炒仲要幾年前既不了

炒gta如果炒得成呢碟冷飯你地咪大把人狗衝
根據國外零售是GameStop的消息,《收穫日2》的Switch版本的零售價高達50美元,接近一款2017年的最新大作了。同時,這一價格是實體版本,數字版本尚未公開。
如果你是Switch玩家,你會為一款4年前的移植遊戲支付50美元嗎?

7.5即係375啫
講到天文數字咁

咁抵玩啦吓嘛
支持下三廠啦

PD2係好game,但係Overkill呢間野就印象麻麻

佢地對console嘅support就同Game入面嘅drill一樣係咁jam,drill都話fix完會繼續郁,佢地就屌完都係唔理啲玩家,唔講真係以為佢地已經棄咗坑
switch依家咁少正宗槍驚,呢隻岩我口味咪買,有咩問題先

7.5即係375啫
講到天文數字咁

咁抵玩啦吓嘛
支持下三廠啦

首先隻驚本身都唔係3a大作
第2呢隻係超級冷飯,13年出,
第3隻驚惡評如潮,質素問題,
第4,早排先free完
咁既情況下你都認為50蚊美金合理?
支持還支持,但唔係比人當水魚囉
Skyrim咁既3a大作又有質素同埋只係遲ps4版remaster1年同埋有switch特別元素既,我咪肯比60usd囉
Payday2 50usd?不了
switch依家咁少正宗槍驚,呢隻岩我口味咪買,有咩問題先

岩你口味同佢價錢合唔合理有咩關係
Pay day2齊唔齊dlc先

齊既話其實抵屌喎
睇嚟唔應該對bandai出嘅任系game有太大期望

天下無不是之老任
笨大可唔可以比少少面
好想玩返數碼暴龍

其實笨大confirm左有三個獨佔大作制作緊,預計下年春夏release,相信其中一個係大亂鬥
等多兩三個星期睇到時個direct會唔會有公佈
宜家老任好明顯既策略就係唔會預早成年就播片比你地睇,大多都係公佈左唔夠半年就發售
『モンスターハンター:ワールド』ストーリークリアまでのプレイ時間は約40~50時間
跨區買game,老任會唔會封ac ?

你問呢個問題小心比呢度啲老屎忽屌你戇鳩

你問呢個問題小心比呢度啲老屎忽屌你戇鳩

多謝師兄提點
confirm bandai 出食鬼

呢間廠係唔係On9 架
老任比呢D廠任撚唔嬲????
『モンスターハンター:ワールド』ストーリークリアまでのプレイ時間は約40~50時間

即係要做50個任
屌 海賊王wold seeker 又無switch份
好想快啲玩到下隻 Zelda
利申: 未玩完 BoTW
屌 海賊王world seeker 又無switch份

乜撚野三廠game都唔包switch

呢間廠係唔係On9 架

可以點嬲
有無師兄有買Marvel Super Heroes 2,邊個版有中文?
有無師兄有買Marvel Super Heroes 2,邊個版有中文?

個包裝有中文字就中文版

呢間廠係唔係On9 架

可以點嬲

老任都知自己宜家嚴重缺3廠支持
盡哂力架啦大佬
你點都無諗過隻gal gun2呢d偏黃既細製作係老任主動上門叫人出係switch啦
仲可以點啊大佬
遊戲易port
頭一年銷售量谷得好
如果咁第二年都無咩第三方,只能話老任黑仔
以前wii就話控制要重搞
但switch老實講懶既甚至可以唔洗理體感同震動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞