[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
XB2圍內劣下鳩就話你地吹到世界級大作屌打FFDQ

xb2只係普通大作
唔係話唔好玩
不過個劇情老土到咁
真係唔知有乜好打飛機
係音樂係頂級
遊戲長度都好夠

如果無接觸過1,個劇情真係無咩意思
但如果玩過或者對1既劇情有啲接觸,劇情設定其實好多驚喜位
https://ec.nintendo.com/JP/ja/titles/70010000001593
岩岩出

呢隻有D興趣
但價錢好似高左少少

真係唔好攞D手機game質素嘅game黎打飛機
成日出埋呢D廢Game真係浪費左部機
你唔好同我講乜春懷舊

出呢D唔係問題
唔好吊高黎賣囉

之前有隻電話free to play課金game上Swtich要收錢仲要照keep課金元素
on99

人地就大作接大作
我地就玩完神劍下隻大作已經係日期都未公佈嘅卡比
隻不思議繪畫煉金術師到宜家都未知佢玩咩
希望好玩可以sip下時間

其實光榮真心算係咁,都叫出新GAME比switch

光榮收皮啦,我要無雙8啊
無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
佢D兵再假都係無switch份
有得玩你真係唔玩?

我開PS4玩咪得囉

之前有隻電話free to play課金game上Swtich要收錢仲要照keep課金元素
on99

人地就大作接大作

無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
有得玩你真係唔玩?

我開PS4玩咪得囉

其實有幾多人係仲assume緊人地只係得一部機
https://ec.nintendo.com/JP/ja/titles/70010000001593
岩岩出

呢隻有D興趣
但價錢好似高左少少

你唔好同我講乜春懷舊

出呢D唔係問題
唔好吊高黎賣囉

on99

人地就大作接大作

無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
有得玩你真係唔玩?

老實講
共用武器我真係不了
所以5冇玩
大蛇2有6角色勉強叫有玩既
2018年仲玩無雙

on99

人地就大作接大作

無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
有得玩你真係唔玩?

我開PS4玩咪得囉

所以到依家都唔明分咁細做乜... 邊到有好game 玩咪開邊部玩lor...
我部PS4都封左成年塵, 等緊MHW 開封

on99

人地就大作接大作

無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
有得玩你真係唔玩?

我開PS4玩咪得囉

所以到依家都唔明分咁細做乜... 邊到有好game 玩咪開邊部玩lor...

等龍珠同MHW
無雙要睇下有冇閒錢

xb2只係普通大作
唔係話唔好玩
不過個劇情老土到咁
真係唔知有乜好打飛機
係音樂係頂級
遊戲長度都好夠

劇情走向雖然王道,但其實佢個世界觀好大,好多野可以發掘
例如神既半身應該走左去第一集個世界
而光焰滅既晶石外形出自異域神兵
異域系列本身玩既重點除左故事反轉,世界觀之外,仲有佢既哲理
不過今集行得太王道,所以唔顯眼
2018年仲玩無雙

2018緊係玩食鬼

果隻垃圾個個都串緊
你就唔好係度懶嘲諷啦
22號出tiny metal喎

期待隻Wargroove多啲
有得自己整關

兩隻都想玩
岩岩出

呢隻有D興趣
但價錢好似高左少少

你唔好同我講乜春懷舊

出呢D唔係問題
唔好吊高黎賣囉

on99

人地就大作接大作

無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
有得玩你真係唔玩?

唔玩

無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
有得玩你真係唔玩?

我開PS4玩咪得囉

dee哥咪得一部機囉

佢都唔知真心定假膠既
咪咁認真啦你
而異域既時間線走法其實幾似綠帽系列

xb2只係普通大作
唔係話唔好玩
不過個劇情老土到咁
真係唔知有乜好打飛機
係音樂係頂級
遊戲長度都好夠

劇透

xb2只係普通大作
唔係話唔好玩
不過個劇情老土到咁
真係唔知有乜好打飛機
係音樂係頂級
遊戲長度都好夠

劇透

xb2只係普通大作
唔係話唔好玩
不過個劇情老土到咁
真係唔知有乜好打飛機
係音樂係頂級
遊戲長度都好夠

劇透

2018年仲玩無雙

2018緊係玩食鬼

果隻垃圾個個都串緊
你就唔好係度懶嘲諷啦

笑左,依度個個都屌晒鬼既食鬼都拎黎講

老老實實
XB2確實係有少少吹大左
不過佢又不至於某D人認為咁糞

最糞係HandHell mode 同地圖ja...

佢好多系統反人類設定,同垃圾級手提mode
但其他核心野我覺好正

老老實實
XB2確實係有少少吹大左
不過佢又不至於某D人認為咁糞

最糞係HandHell mode 同地圖ja...

佢好多系統反人類設定,同垃圾級手提mode
但其他核心野我覺好正

支線故仔同好多細位做得好好(例如用唔同劍, 會有相應台詞)
每把劍都好有個性

出呢D唔係問題
唔好吊高黎賣囉

on99

人地就大作接大作

無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
有得玩你真係唔玩?

唔玩,不嬲唔玩無雙
不過佢出比switch既話實好過無既,但除左無雙8
暗榮其他驚都幾乎比哂出埋係switch
過兩日有煉金術,下年又有巨人2,算係咁啦
(雖然佢d game係switch個銷量比率差過笨大佢地
Se同笨大係switch出既驚同ps4出既銷量差唔到幾多
但暗榮就
https://www.famitsu.com/news/201712/18148428.html

Switch 乖乖地玩呢d 咪算囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞