[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
依家任係咪唔出新一代家用機

switch已當埋主機?
我係老任就唔會仲收收埋埋火紋 PKMON 果D

整game唔使時間咩
點解咁多人覺得game係話有就有

火紋呢D PROJECT 國民級遊戲我唔信佢開發switch果時冇諗囉
不過而家差唔多一年連人設都冇得睇下

火紋邊算國民級遊戲
本身火紋已經半收皮啦

圈子級遊戲

火紋頂多二線頭
個ip 仲渣過卡比 yoshi 之流

講就咁講聽住先

Switch係兩邊食晒

switch都出唔夠1年
http://www.4gamer.net/games/403/G040345/20171214031/
「ロックマン11 運命の歯車!!」のデザイン画などが公開。「スパロボX-Ω」への参戦やPS4版「クラコレ」のセールも

http://www.4gamer.net/games/403/G040345/20171214031/
「ロックマン11 運命の歯車!!」のデザイン画などが公開。「スパロボX-Ω」への参戦やPS4版「クラコレ」のセールも

會唔會出實體?

會唔會出實體?

呢隻實有啦正傳黎

會唔會出實體?

呢隻實有啦正傳黎

但洛十好似無出實體淨係喺wiirare個網shop上架?
魔女手提mode hild到720p60fps已經
玩咗xenoblade 有720p已經好好
洛11有實體
玩咗xenoblade 有720p已經好好

XB2個別地差唔應該拎佢做標準啦
MHXX 3DS GAME都1080
零售商:Switch版《獵天使魔女1&2》分辨率無法到達1080P

隻game推出果個年代本身都唔係1080p啦搵黎講既

齋搬連Upscale都唔做

垃圾機能

睇返隔離N 記部shield
Port 返任記d game 反而上到1080p
大家都係用X1
18年會破產
18年會破產

好多野買咩
零售商:Switch版《獵天使魔女1&2》分辨率無法到達1080P

垃圾機能

大家都係用X1

火(電)力全開同有優化始終好好多

垃圾機能

大家都係用X1

要就handheld mode,無辦法
全開唔單止食電,隨時熱到渣唔到

垃圾機能

大家都係用X1

其實handheld降頻降勁D咪得
問題係佢個廢DOCK本身都散熱差
我係老任就唔會仲收收埋埋火紋 PKMON 果D

火紋等一月Nintendo direct啦,差唔多要派糧
之前講落果堆會出又未有日期既,係時候揭盅勒

垃圾機能

大家都係用X1

其實handheld降頻降勁D咪得
問題係佢個廢DOCK本身都散熱差

降頻都唔係萬能,況且handheld畫質太差都唔得
另一方面,產品設計要就返portable(厚度,有個mon,有粒電etc),都限制左佢散熱設計上既彈性
無錯插dock可以無限供電推頻率,但如果熱到7,80度D玩家拎起部機辣親就大把人屌

其實個dock都係做output同叉電既膠一舊
除非加個風扇,如果唔係都係咁上下
但易整花部機就真既

索狗真係麻撚煩 打下機都要下下提住人地搵優越感

無人想知班索狗點睇

垃圾機能

大家都係用X1

其實供電嗰度都未全開架
用type c tester試過就知
就算係dock mode差住電玩都只係食15V 1.5A左右
用PD尿袋就可以將隻牛推到佢標嘅15V 2.6A (不過隻牛會好撚熱)
足球

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞