[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
其實呢兩日除左隻大亂鬥clone,仲有兩隻indie port game
reddit都有人提過下
Enter the Gungeon 同Crawl ,都係coop game
睇落好似OK,不過都係等特價先考慮
其實唔明點解老任12月同1月暫時冇咩大作都要拖到咁後先開直面會 聖誕前開唔係更加好咩 又可以吸買氣 搞到好似冇野玩咁
異度2係好玩 但我慢慢玩都就快爆機
其實唔明點解老任12月同1月暫時冇咩大作都要拖到咁後先開直面會 聖誕前開唔係更加好咩 又可以吸買氣 搞到好似冇野玩咁

分分鐘連直面會都無,單純依家ff出黎

廢事咁快開左你班友到時有野睇岩就忍手聖誕唔買住宜家果d驚
機戰寧願出第5次Z再用都唔出隻新Engine整過
龍珠FighterZ表面上睇落Switch應該都行到但又冇表示會唔會出隻比你
OP新作又冇你份
隻GE風偽Bloodborne又係咁
結果令人覺得BANDAI講一套做一套咁囉
難免有人會覺得老任比三廠撚既
可以理解

switch開始老任都係好遲先公佈新game同發售日(約一季時間)
策略似乎係唔想將消費者期待既時間拉得太長而無左個hype
其實佢早講都出唔到架啦

出呢D唔係問題
唔好吊高黎賣囉

之前有隻電話free to play課金game上Swtich要收錢仲要照keep課金元素
on99

人地就大作接大作
我地就玩完神劍下隻大作已經係日期都未公佈嘅卡比
隻不思議繪畫煉金術師到宜家都未知佢玩咩
希望好玩可以sip下時間

其實光榮真心算係咁,都叫出新GAME比switch

光榮收皮啦,我要無雙8啊
無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
佢D兵再假都係無switch份
有得玩你真係唔玩?

唔玩,不嬲唔玩無雙
不過佢出比switch既話實好過無既,但除左無雙8
暗榮其他驚都幾乎比哂出埋係switch
過兩日有煉金術,下年又有巨人2,算係咁啦
(雖然佢d game係switch個銷量比率差過笨大佢地
Se同笨大係switch出既驚同ps4出既銷量差唔到幾多
但暗榮就

https://www.youtube.com/watch?v=SZstop7TfYM
中文要18年先有,rpg咁早買睇唔明都無意思
btw 佢呢個中文版無寫switch,係咪真係會得switch無中文咁仆街

switch開始老任都係好遲先公佈新game同發售日(約一季時間)
其實佢早講都出唔到架啦

咁老任一直都係咁, 你睇下B1+2 都係三個月內先出聲話你知個日期

其實佢早講都出唔到架啦

咁老任一直都係咁, 你睇下B1+2 都係三個月內先出聲話你知個日期

如果咁計1月咪冇野打mhw

人地就大作接大作
我地就玩完神劍下隻大作已經係日期都未公佈嘅卡比
隻不思議繪畫煉金術師到宜家都未知佢玩咩
希望好玩可以sip下時間

其實光榮真心算係咁,都叫出新GAME比switch

光榮收皮啦,我要無雙8啊
無無雙8講乜都係假

無雙8睇片真係
雖然話有新作好過冇
但直覺今代會再衰一次

咪葡萄啦
佢D兵再假都係無switch份
有得玩你真係唔玩?

唔玩,不嬲唔玩無雙
不過佢出比switch既話實好過無既,但除左無雙8
暗榮其他驚都幾乎比哂出埋係switch
過兩日有煉金術,下年又有巨人2,算係咁啦
(雖然佢d game係switch個銷量比率差過笨大佢地
Se同笨大係switch出既驚同ps4出既銷量差唔到幾多
但暗榮就

https://www.youtube.com/watch?v=SZstop7TfYM
中文要18年先有,rpg咁早買睇唔明都無意思
btw 佢呢個中文版無寫switch,係咪真係會得switch無中文咁仆街

無夜國度2都冇中文
不過來緊巨人2有

其實佢早講都出唔到架啦

薩爾達直頭一講完下午就開

其實佢早講都出唔到架啦

掉轉諗
出左都打唔贏架啦
咁出黎做咩

其實佢早講都出唔到架啦

我覺得反而仲好,與其推炮灰出黎,不如錯開黎留力出其他野
而且唔會得罪Capcom

其實佢早講都出唔到架啦

掉轉諗
出左都打唔贏架啦
咁出黎做咩

都好ga 可以專心d 打MHW, 坐車就玩XB2 同鍊金術士

其實佢早講都出唔到架啦

capcoin
今日訂左部ps4 pro
準備1月底脫任專心mhw
到時xb2應該可以玩到300粒鐘左右

其實佢早講都出唔到架啦

capcoin

唔得罪CAPCOIN
換黎既就係街霸30週年紀念版
Deliveroo
【戶戶送聖誕有禮活動 | 第二擊】

由12月19至21日,戶戶送用戶惠顧滿港幣$250(運費除外),於結賬時輸入優惠碼「SANDWICH」即可參加聖誕有禮活動,有機會贏取遊戲機一部(價值港幣$2,340)。

遊戲機一部連名都唔配有
Deliveroo
【戶戶送聖誕有禮活動 | 第二擊】

由12月19至21日,戶戶送用戶惠顧滿港幣$250(運費除外),於結賬時輸入優惠碼「SANDWICH」即可參加聖誕有禮活動,有機會贏取遊戲機一部(價值港幣$2,340)。

遊戲機一部連名都唔配有

到時比部月光寶盒你
アトラス、PS4/PS Vita『キャサリン・フルボディ』発表!
PS3重製

崩潰未呀任豬

依隻好玩ar

其實玩乜

益智遊戲, 但重點係個故事同要迫你二選一

有中文就一定狗衝
龍珠FighterZ表面上睇落Switch應該都行到但又冇表示會唔會出隻比你
OP新作又冇你份
可以理解

龍珠z一早講左睇隻port銷量黎決定
宜家隻port咁賣得(10月果陣全球40萬,到宜家都仲可以上日本周銷前20)
都可以講z出硬比switch,再加埋琴晚官方youtube channel條片個名一開始係咁

咁宜家好明顯就係等ps4同xb賣得咁上下先公佈,相信宜家都整緊、因為無記錯好似都係用unreal4黎整
OP新作又冇你份
可以理解

龍珠z一早講左睇隻port銷量黎決定
宜家隻port咁賣得(10月果陣全球40萬,到宜家都仲可以上日本周銷前20)
都可以講z出硬比switch,再加埋琴晚官方youtube channel條片個名一開始係咁

咁宜家好明顯就係等ps4同xb賣得咁上下先公佈,相信宜家都整緊、因為無記錯好似都係用unreal4黎整

PS4訂左最貴果隻版本LU
到時如果SWITCH出就再買
XB2圍內劣下鳩就話你地吹到世界級大作屌打FFDQ

xb2只係普通大作
唔係話唔好玩
不過個劇情老土到咁
真係唔知有乜好打飛機
係音樂係頂級
遊戲長度都好夠

如果無接觸過1,個劇情真係無咩意思
但如果玩過或者對1既劇情有啲接觸,劇情設定其實好多驚喜位

其實係 如果唔知xb1但劇情既話
淨睇xb2既劇情真係幾廢 被選中既細路為女救世界 成套jump漫咁
我除左同ザンザ對話個part有d驚喜外 整體真係幾悶下

其實佢早講都出唔到架啦

capcoin

唔得罪CAPCOIN

仲有mega man 11
利申兩隻都唔岩

其實佢早講都出唔到架啦

capcoin

唔得罪CAPCOIN

仲有mega man 11
利申兩隻都唔岩

洛克人11唔似10咁玩復古風已經好好
但當超音鼠都整隻似樣少少既新作出黎都仆哂街既時候
洛克人可以行到去邊真係唔敢講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞