[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
想問SWITCH GAME既SAVE係跟機定跟遊戲帶??

你買多餅帶試下咪知

跟機(準確啲係跟profile)
屌佢老任...出年1-3月旺季,都冇乜新作爆出嚟
睇嚟3廠都睇得好淡下

等1月direct啦

跟機(準確啲係跟profile)

Thank you

請問switch仲有咩殺手級大作

有畫面既已經出哂
跟住就要靠信仰

Bayonetta 算唔算 (未玩過

老任出錢唔算

Zelda,mario佢地算咩

起碼仲有火紋,pkm,動森喎

首週賣唔過100萬既都唔算

老任對遊戲既睇法有別於常人
睇得出佢覺得一隻好驚係可以玩好耐,一隻起碼一季
你見佢仲keep住更新岩屎同splatoon就知

有畫面既已經出哂
跟住就要靠信仰

老任出錢唔算

Game嘅生命週期大短都唔係好事

有畫面既已經出哂
跟住就要靠信仰

老任出錢唔算

Game嘅生命週期大短都唔係好事

splatoon得一個月

幾時先有ロボ
今日應該有錬金
Indie版大亂鬥Brawlout已上架eShip
o
動森更新完camp啲動物送啲野好好多
屌佢老任...出年1-3月旺季,都冇乜新作爆出嚟
睇嚟3廠都睇得好淡下

等1月direct啦

有獨占大作 PACMan
Indie版大亂鬥Brawlout已上架eShip

三廠可能認為老任有呢啲eshop趕客驚已經夠晒,自己應當繼續好好侍奉ps4
1月無新野玩,冷飯餸汁乜都無
switch 會唔會出 sports, mario Party 個啲Games?
switch 會唔會出 sports, mario Party 個啲Games?

唔會
switch壽命而完

利申:舅舅係老任做

唔會
switch壽命而完

利申:舅舅係老任做

全部三廠無野出係switch,我係咪可以改為期待3ds後繼機
12月26日-2018年1月8日
eShop/PS Store
『ドラクエXI 過ぎ去りし時を求めて』
PS4版:9,698円⇒5,698円
3DS版:6,458円⇒3,958円
全部三廠無野出係switch,我係咪可以改為期待3ds後繼機

Switch壽命已完
利申: 舅母起老任做
12月26日-2018年1月8日
eShop/PS Store
『ドラクエXI 過ぎ去りし時を求めて』
PS4版:9,698円⇒5,698円
3DS版:6,458円⇒3,958円

中文版會唔會有份

Switch壽命已完
利申: 舅母起老任做

你同我有咩關係

3廠信唔過老任家用機,我覺得有可能出部簡化版SWITCH..冇得落電視,冇joy con,
mon縮返細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞