[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
大家記住以後覆水哥之前都要徵詢下啲game佢啱唔啱玩

我冇唔好玩你係唔買呀ON仔
全部三廠無野出係switch,我係咪可以改為期待3ds後繼機

Switch壽命已完
利申: 舅母起老任做

三廠大作全部唔包switch
包psv都唔包switch啊癡撚線
人地擺到明係睇唔起你任天堂
Switch陣係得D獨佔大作有得玩下
啱啱玩完神劍又可以封塵等卡比
又唔係成日四個人玩既
不過成日差滿部機但2隻joy con又滿電好頭痛姐
咁可能我就咁買多對joy con 算
唔該兩位巴打

用落唔得先再買囉
大家記住以後覆水哥之前都要徵詢下啲game佢啱唔啱玩

問佢係咪悶想揾水吹就得
係就唔洗認真覆佢
覆完只會話你係任豚話你惡
唔係ai社既機戰冇玩既價值,除左og

係咪又想拎過去PS4機主POST講啊
上次見你比人撚番轉頭喎

何東妹偷偷地入黎笑乜野
任豚內亂又關你事?

嗰日見你推個幾日無人覆沉汀左底嘅post
笑死
海賊無雙有冇偷跑
海賊無雙有冇偷跑

深水埗應該有
海賊無雙有冇偷跑

見fb 出左post
https://ec.nintendo.com/JP/ja/titles/70010000001593
岩岩出

呢隻有D興趣
但價錢好似高左少少

真係唔好攞D手機game質素嘅game黎打飛機
成日出埋呢D廢Game真係浪費左部機
你唔好同我講乜春懷舊
https://ec.nintendo.com/JP/ja/titles/70010000001593
岩岩出

呢隻有D興趣
但價錢好似高左少少

你唔好同我講乜春懷舊

出呢D唔係問題
唔好吊高黎賣囉
アトラス、PS4/PS Vita『キャサリン・フルボディ』発表!
PS3重製

崩潰未呀任豬
岩岩出

呢隻有D興趣
但價錢好似高左少少

你唔好同我講乜春懷舊

出呢D唔係問題
唔好吊高黎賣囉

之前有隻電話free to play課金game上Swtich要收錢仲要照keep課金元素
on99
アトラス、PS4/PS Vita『キャサリン・フルボディ』発表!
PS3重製

崩潰未呀任豬

依隻好玩ar
PS3重製

崩潰未呀任豬

唉無眼睇,不過呢度應該係最有時代觸覺既NS討論區
當外面仲諗得部機好風光既時候,我地擔憂既已經比佢地領先左最少一年計
希望明天會更好
PS3重製

崩潰未呀任豬

唉無眼睇,不過呢度應該係最有時代觸覺既NS討論區
當外面仲諗得部機好風光既時候,我地擔憂既已經比佢地領先左最少一年計
希望明天會更好

Dee sir,好彩有你帶傾住我地咋,唔係都唔知咁多內憂外患既情況下點樣繼續走落去
PS3重製

崩潰未呀任豬

依隻好玩ar

其實玩乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞