[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
其實dee仔打左幾多年機/熟唔熟電腦野
放心唔係笑你

唔好嬲唔係恥笑你

呢句由你口中講出黎冇咩說服力

咁樣睇我

陣間你又比人CAP過去話你連任豚都撚

慢慢cap
不過2k都唔會開咁多save既

講真一個已經嫌多啦
5/32 接近用左1/6位
好在其他驚無咁大駛,但大吉利是如果又有四五款驚save咁樣搞法,老任會諗住點拆呢 好大危機架喎
開放雲端會唔會係一個辦法

個wifi咁慢
btw有睇過ifixit既話都知switch要加memory其實好簡單,
可能遲下有得畀錢upgrade

唔會搞畀錢upgrade,出大容量版就有可能

就咁一粒EMMC plug落mainboard
老任有良心少少既,未畀user 畀錢上去換大容量EMMC,
無既就仆仆街街咁出大容量version

講真一個已經嫌多啦
好在其他驚無咁大駛,但大吉利是如果又有四五款驚save咁樣搞法,老任會諗住點拆呢 好大危機架喎

個wifi咁慢
btw有睇過ifixit既話都知switch要加memory其實好簡單,

個個上去做死人啦
一定出新機
arms ver 5 2017年內更新
更新密到呢
https://twitter.com/NintendoEurope/status/942303353324761091

講真一個已經嫌多啦

個wifi咁慢

其實唔係有無良心問題,要搞upgrade係講既大量人力物力去拆機,仲要bear埋啲師傅一下唔覺意整壞人地部機既風險
無一間廠會咁樣玩自己

講真一個已經嫌多啦

個wifi咁慢

其實唔係有無良心問題,要搞upgrade係講既大量人力物力去拆機,仲要bear埋啲師傅一下唔覺意整壞人地部機既風險
無一間廠會咁樣玩自己

你岩呀
新果隻卡比玩火箭升空如果食得太多餅隻驚會崩潰,完全郁唔到
有冇巴打有平靚正既usbc 出hdmi+usbc 既轉換器介紹番?

coov 用左好耐
手制個L制壞左,唔係行貨,有無人試個拎去整?要唔要收錢?

水貨我覺得買隻單邊仲實際,有得整都應該要收錢

我自己換透明殼順便整埋 好簡單 條彈弓錯左位

我自己換透明殼順便整埋 好簡單 條彈弓錯左位

利伸 本人無整開電子野 上網跟啲拆機片黎搵條彈弓
只可以講佢啲零件極細件 要好小心
近聖誕都唔見有咩優惠套餐,唔通要到新年先有

老任咁Q傳統邊有呢D野
玩Xeno啲時間好似倒水咁倒

老任咁Q傳統邊有呢D野

老任已經講過呢部機高過成本價少少咁慢,再有特別優惠真係變左老任賣機但求打個和大家開開心心

老任咁Q傳統邊有呢D野

老任已經講過呢部機高過成本價少少咁賣,再有特別優惠真係變左老任賣機但求打個和大家開開心心
竟然係出紫

高木 謙一郎 ©シノビリフレ&シノビマスター‏ @kenichiro_taka
鋭意開発中ですけど、2月のBurstより先のタイミングでシノビリフレにキャラクター追加します。次に楽しみ出来る少女はこちら!

竟然係出紫

高木 謙一郎 ©シノビリフレ&シノビマスター‏ @kenichiro_taka
鋭意開発中ですけど、2月のBurstより先のタイミングでシノビリフレにキャラクター追加します。次に楽しみ出来る少女はこちら!

未來呢
任天堂(香港)有限公司 活動

『瑪利歐 + 瘋狂兔子 王國之戰』
2018年1月18日發售 支援中文
現正接受預訂!

早期購入特典:
凡到指定店舖購買原裝行貨/公司貨『瑪利歐 + 瘋狂兔子 王國之戰』遊戲軟體一隻,有機會獲贈精美文件夾一個。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞