[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
係火車真係落好多廣告,日日搭返放工都睇兩轉

屌,又播一次,洗唔洗落咁多廣告啊

屌,又播一次,洗唔洗落咁多廣告啊

幾好喎 隻歌又好聽
係車到玩更加有優越感
bandai namco係咪聽日有野公佈?
大家覺得switch有冇可能出resident evil 4?
當年係Wii玩到好上癮

好快出0-1,4-6合集

revelatons 1-2都好玩
bandai namco係咪聽日有野公佈?

沒有期望就沒有失望
大家覺得switch有冇可能出resident evil 4?
當年係Wii玩到好上癮

買唔買好呢 ?
2好冇玩? 我剩係係ps3 玩過1
零售商:Switch版《獵天使魔女1&2》分辨率無法到達1080P

隻game推出果個年代本身都唔係1080p啦搵黎講既

屌 唔係掛
玩咗xenoblade 有720p已經好好

XB2個別地差唔應該拎佢做標準啦
MHXX 3DS GAME都1080

mhxx果d畫面
零售商:Switch版《獵天使魔女1&2》分辨率無法到達1080P

隻game推出果個年代本身都唔係1080p啦搵黎講既

屌 唔係掛

諗下xb2再諗下佢有720p60fps,係咪當堂覺得正返先

齋搬連Upscale都唔做

垃圾機能

睇返隔離N 記部shield
Port 返任記d game 反而上到1080p
大家都係用X1

要就handheld mode,無辦法
全開唔單止食電,隨時熱到渣唔到

其實handheld降頻降勁D咪得
問題係佢個廢DOCK本身都散熱差

降頻都唔係萬能,況且handheld畫質太差都唔得
另一方面,產品設計要就返portable(厚度,有個mon,有粒電etc),都限制左佢散熱設計上既彈性
無錯插dock可以無限供電推頻率,但如果熱到7,80度D玩家拎起部機辣親就大把人屌

其實個dock都係做output同叉電既膠一舊
除非加個風扇,如果唔係都係咁上下
但易整花部機就真既

求apple賣cpu比佢先解決到

Apple粒A10X 用係Apple TV 冇風扇
當年係Wii玩到好上癮

買唔買好呢 ?
2好冇玩? 我剩係係ps3 玩過1

好玩 夜晚玩好撚爽 真係比野嚇到

reddit見到
如果係真就好

reddit見到
如果係真就好

reddit見到
如果係真就好

都講到明係 mock up 就唔好有咩幻想啦

東鐵頭等
想問點解有啲fd睇唔到佢地上線時間 但係佢地話佢有online
https://www.youtube.com/watch?v=Stzh7syAMWA
Fallen Legion: Rise to Glory - Announcement Trailer (Nintendo Switch)
Yooka-Laylee on Switch - It's a Superb Conversion!
https://www.youtube.com/watch?v=NfBeett5FII

Xeno 2 port mode拎咗嚟做下把位俾人屌
新專利申請

受動歩行装置及び受動歩行モジュール

https://youtu.be/fiVZMxf4E2Q
Dunkey都淨係最多講到義經果度但係可以差咁遠
不過日系人設Dunkey唔係爭buy,但係我地睇落好正常

都係主角細路得滯姐

都係主角細路得滯姐

係啲女角胸大得滯

垃圾機能

睇返隔離N 記部shield
Port 返任記d game 反而上到1080p
大家都係用X1

要就handheld mode,無辦法
全開唔單止食電,隨時熱到渣唔到

其實handheld降頻降勁D咪得
問題係佢個廢DOCK本身都散熱差

降頻都唔係萬能,況且handheld畫質太差都唔得
另一方面,產品設計要就返portable(厚度,有個mon,有粒電etc),都限制左佢散熱設計上既彈性
無錯插dock可以無限供電推頻率,但如果熱到7,80度D玩家拎起部機辣親就大把人屌

其實個dock都係做output同叉電既膠一舊
除非加個風扇,如果唔係都係咁上下
但易整花部機就真既

求apple賣cpu比佢先解決到

Apple粒A10X 用係Apple TV 冇風扇

老任會唔會考慮用apple硬件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞