[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

咪扮啦明明最低先係Switch
Our next financial update from Nintendo won’t be too far from now. The company has updated its IR calendar, confirming that its Nine Months Earnings Release will take place on January 31.

What can we expect to hear? Well, don’t expect any major announcements, as that’s what Nintendo Directs tend to be for. But you’ll definitely see Nintendo talking about things like Switch sales, hardware sales in general, how its mobile games are doing, and other topics of that nature. These events sometimes have other interesting news and tidbits from time to time, but just keep in mind that it won’t be a conference or video presentation.
出左都冇人理
回哂塘

買左玩緊
出左都冇人理
回哂塘

買左玩緊

好想玩
出左都冇人理
回哂塘

買左玩緊

好想玩

出左都冇人理
回哂塘

買左玩緊

好想玩

兩個版的限定妖怪都好得意
搞乜PS4嘅野係switch個post到問?

任豚公廁post

唔通叫任豚就真係得任地獄野咩

快D加返機主2個字落post名啦

做乜學隔離班友搞小圈子

機主post即係有機就咩都講得喎

唔知呢度咁開放
仲好呢度唔使分咁清楚,
以後咩機咩games係度講好了

任豚公廁post

做乜學隔離班友搞小圈子

[img]http://whatscap.ristury.com/java/WhatsCAP/content/photo/v1/145146_WM.jpg[]
唔知呢度咁開放
仲好呢度唔使分咁清楚,

以前舊登吹下吹下吹到個post變左遊戲業界討論區

依家都係集中任 ,其他有啲特別野先講下

做乜學隔離班友搞小圈子

[img][url]http://whatscap.ristury.com/java/WhatsCAP/content/photo/v1/145146_WM.jpg[][/url]
唔知呢度咁開放
仲好呢度唔使分咁清楚,

9up姐唔洗咁緊張
咦聽你口音好似湖南黎架喎

做乜學隔離班友搞小圈子

[img][url]http://whatscap.ristury.com/java/WhatsCAP/content/photo/v1/145146_WM.jpg[][/url]
唔知呢度咁開放
仲好呢度唔使分咁清楚,

9up姐唔洗咁緊張

凍撚茶
我隻蠟筆小新仲未返

做乜學隔離班友搞小圈子

唔知呢度咁開放
仲好呢度唔使分咁清楚,

9up姐唔洗咁緊張

凍撚茶

洞庭湖草頭鄉呀

剃眼眉

做乜學隔離班友搞小圈子

唔知呢度咁開放
仲好呢度唔使分咁清楚,

9up姐唔洗咁緊張

凍撚茶

洞庭湖草頭鄉呀

ムゲンのDLC
炸彈人eshop 特價港紙大約$240 買唔買得過? 係咪要有fd 玩先好考慮?

都唔係既 最近update多左主線都抵既
不過有frd玩下對戰會抵d
不過有frd玩下對戰會抵d

岩啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞