[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
根據國外零售是GameStop的消息,《收穫日2》的Switch版本的零售價高達50美元,接近一款2017年的最新大作了。同時,這一價格是實體版本,數字版本尚未公開。
如果你是Switch玩家,你會為一款4年前的移植遊戲支付50美元嗎?

Payday2 50美金OK啦
7.5即係375啫
講到天文數字咁

steam前排先FREE

Switch 有齊DLC喎

咁抵玩啦吓嘛
支持下三廠啦

首先隻驚本身都唔係3a大作
第2呢隻係超級冷飯,13年出,
第3隻驚惡評如潮,質素問題,
第4,早排先free完
咁既情況下你都認為50蚊美金合理?
支持還支持,但唔係比人當水魚囉
Skyrim咁既3a大作又有質素同埋只係遲ps4版remaster1年同埋有switch特別元素既,我咪肯比60usd囉
Payday2 50usd?不了

有理有據,令人信服
跨區買game,老任會唔會封ac ?

你問呢個問題小心比呢度啲老屎忽屌你戇鳩

多謝師兄提點

邊個老屎忽屌邊個on9?
淡友全面進場
淡友全面進場

請問switch仲有咩殺手級大作
淡友全面進場

有畫面既已經出哂
跟住就要靠信仰

Bayonetta 算唔算 (未玩過
淡友全面進場

有畫面既已經出哂
跟住就要靠信仰

老任出錢唔算

Zelda,mario佢地算咩
有無師兄有買Marvel Super Heroes 2,邊個版有中文?

個包裝有中文字就中文版

三國無雙夠有中文字, 又唔見中文版
有無師兄有買Marvel Super Heroes 2,邊個版有中文?

個包裝有中文字就中文版

講緊中文包裝喎

個包裝有中文字就中文版

講緊中文包裝喎

講下笑都唔得
毛毛搞GAG冇人知
根據國外零售是GameStop的消息,《收穫日2》的Switch版本的零售價高達50美元,接近一款2017年的最新大作了。同時,這一價格是實體版本,數字版本尚未公開。
如果你是Switch玩家,你會為一款4年前的移植遊戲支付50美元嗎?

7.5即係375啫
講到天文數字咁

咁抵玩啦吓嘛
支持下三廠啦

第4,早排先free完
Skyrim咁既3a大作又有質素同埋只係遲ps4版remaster1年同埋有switch特別元素既,我咪肯比60usd囉

第2,3,4點都廢既
佢係包哂DLC既話絕對合理價 係唔吸引姐

7.5即係375啫
講到天文數字咁

咁抵玩啦吓嘛
支持下三廠啦

第4,早排先free完

第2,3,4點都廢既
佢係包哂DLC既話絕對合理價 係唔吸引姐

我勸你都係快啲走
PAYDAY真係唔覺係D咩神GAME值得我再比錢
最撚狗係明明買左隻GAME埋DLC根本DL哂但就鎖哂D槍要你比錢買KEY解
白白佔左幾十GB位
隻Dark Souls係咪打左空炮?
隻Dark Souls係咪打左空炮?

玩食鬼啦
淡友全面進場

有畫面既已經出哂
跟住就要靠信仰

老任出錢唔算

起碼仲有火紋,pkm,動森喎
淡友全面進場

有畫面既已經出哂
跟住就要靠信仰

老任出錢唔算

起碼仲有火紋,pkm,動森喎

首週賣唔過100萬既都唔算
屌佢老任...出年1-3月旺季,都冇乜新作爆出嚟
睇嚟3廠都睇得好淡下
屌佢老任...出年1-3月旺季,都冇乜新作爆出嚟
睇嚟3廠都睇得好淡下

連MH都重返正確平台
仲邊有廠落疊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞