[Switch/3DS討論]|Bayonetta3|Outlast|MegaMan11|(68)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
任天堂(香港)有限公司 活動

『瑪利歐 + 瘋狂兔子 王國之戰』
2018年1月18日發售 支援中文
現正接受預訂!

早期購入特典:
凡到指定店舖購買原裝行貨/公司貨『瑪利歐 + 瘋狂兔子 王國之戰』遊戲軟體一隻,有機會獲贈精美文件夾一個。

日版一月出
竟然係出紫

高木 謙一郎 ©シノビリフレ&シノビマスター‏ @kenichiro_taka
鋭意開発中ですけど、2月のBurstより先のタイミングでシノビリフレにキャラクター追加します。次に楽しみ出来る少女はこちら!

今朝見到你呢句野第一行果陣以為出紫色JC,開心左半秒
岩屎好玩定splatoon好玩

Splatoon

Splatoon

Splatoon

現正接受預訂!

早期購入特典:
凡到指定店舖購買原裝行貨/公司貨『瑪利歐 + 瘋狂兔子 王國之戰』遊戲軟體一隻,有機會獲贈精美文件夾一個。

日版一月出

之前唔係都有中文咩?

現正接受預訂!

早期購入特典:

日版一月出

呢隻唔係一直有中文咩

現正接受預訂!

早期購入特典:

日版一月出

呢隻唔係一直有中文咩

佢呢個應該係指日版出,同時日版支援中文
12月23日、「カラオケJOYSOUND for Nintendo Switch / Wii U無料トライアルデー」開催決定!
竟然係出紫

高木 謙一郎 ©シノビリフレ&シノビマスター‏ @kenichiro_taka
鋭意開発中ですけど、2月のBurstより先のタイミングでシノビリフレにキャラクター追加します。次に楽しみ出来る少女はこちら!

今朝見到你呢句野第一行果陣以為出紫色JC,開心左半秒

近聖誕都唔見有咩優惠套餐,唔通要到新年先有

老任咁Q傳統邊有呢D野

老任已經講過呢部機高過成本價少少咁賣,再有特別優惠真係變左老任賣機但求打個和大家開開心心

咁係唔係代表ps4既優惠活動咪蝕住做

老任咁Q傳統邊有呢D野

老任已經講過呢部機高過成本價少少咁賣,再有特別優惠真係變左老任賣機但求打個和大家開開心心

Pro好似無咩聽過優惠

老任咁Q傳統邊有呢D野

Pro好似無咩聽過優惠

最新那個亞洲玩具展有
我開個仲諗住老任都會有
現家只好等埋個花紅先出機

老任咁Q傳統邊有呢D野

Pro好似無咩聽過優惠

最新那個亞洲玩具展有
我開個仲諗住老任都會有

黑5都無減,短期內應該冇乜機會
Bandai 閉門會議隻新作
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
Switch

現正接受預訂!

早期購入特典:

Bwah bwah bwa-bwah bwah! (Old news is so exciting!)
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
Switch

Switch

老任咁Q傳統邊有呢D野

Pro好似無咩聽過優惠

最新那個亞洲玩具展有
我開個仲諗住老任都會有

黑5都無減,短期內應該冇乜機會

先第一年就諗減價

pro都叫做有野送
我6月果陣買送左隻仁王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞