[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
XB2通咗喇 壞人死晒,好人無事(除咗某位…),鞭早見屍鞭得好慘
block
痴撚線
好彩我防劇透夠高呢 望到頭幾隻字feel到唔對路即刻scroll底
btw bye
痴撚線咁劇透,好在唔打算玩
Xeno週圍都無貨

過多幾日就一街2手啦
Anyway,你想買?

無貨就爆埋rabbids先買

如果你要我買限定再放左隻game比你呀

game已買
痴撚線咁劇透,好在唔打算玩

個劇透都無乜野啫
咩驚都有好人壞人架啦
利申:入手未玩,唔知條友講乜柒
有無巴打有玩re2 online ver
有既 tg
https://t.me/fongmankin
我覺得XB2似唔想過熱多過LAG

個畫面變到vita咁?

仲要多狗牙過vita少少

咁恐怖
會唔會出patch
12月7號出PARTY GAME 生物角落呀
有冇同好一樣熱烈期待
可惜冇中文版
有冇同好一樣熱烈期待
可惜冇中文版

好得意
gear club 仲未出中文字幕?

走撚左數呀
屌你老母,冇啦啦比人劇透
究竟劇透既人咩心態?
係咪話比人知我已經早過你地知道劇情威好多?
好彩我透唔透都係咁玩
好彩我透唔透都係咁玩

啱,佢果句野其實透完都唔知講左啲乜
當佢發噏風咪得,放大佢黎睇搞到自己有咩謂
對唔住,一時衝動得滯,冇衡量過咩講得咩唔講得 以後會更加留意
今個月之內唔會再冇粉紅細字咁講佢
好彩我透唔透都係咁玩

我對劇透免疫
睇完幾個字就唔記得佢up過咩

就係咁
就算記得都冇咩用
玩落既GAME就算明知結果係咁都係自己睇先好FEEL

走撚左數呀

BTW隻驚真係好手機
有咩理由又無得重播,跑完又無所有車手既時間
好彩我透唔透都係咁玩

跟本係當動畫咁睇,你就咁9UP或者PO幅圖會唔會變左段片連BGM阿

走撚左數呀fuck fuck fuck

BTW隻驚真係好手機
有咩理由又無得重播,跑完又無所有車手既時間
咁真係手機game黎呀嗎,又點會唔似手機game呢
有冇同好一樣熱烈期待
可惜冇中文版

好得意

玩過DEMO節奏好慢,俾小朋友玩啱D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞