[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
本身諗住Xenoblade唔急玩等遲d 玩二手算,
但望左xenoblade 討論區一陣,隻game都係要玩抽卡?
仲好似有期間限定卡抽?

究竟點先可以得出呢D結論

見到人地咁講,我只係掃下d post,見到好多類似既post

開強開到kos-mos

會唔會爆機都開唔到

機率呢家野,好難講
祝巴打好運啦
btw我係開普通強爆出黎

但望左xenoblade 討論區一陣,隻game都係要玩抽卡?
仲好似有期間限定卡抽?

見到人地咁講,我只係掃下d post,見到好多類似既post

開強開到kos-mos

會唔會爆機都開唔到

機率呢家野,好難講
祝巴打好運啦

期間限定卡邊度爆出黎
有冇d dock係插線落部機?
笠左套又唔想成日除

coov

係咪SH350?
有冇邊度門市有現貨?

我放比你吧,有一個未用過既

香港係咪冇門市賣?
大約幾錢左右?
笠左套又唔想成日除

coov

係咪SH350?
有冇邊度門市有現貨?

我放比你吧,有一個未用過既

香港係咪冇門市賣?
大約幾錢左右?

無門市,得啲game鋪自己淘返黎賣
仲好似有期間限定卡抽?

開強開到kos-mos

會唔會爆機都開唔到

機率呢家野,好難講
祝巴打好運啦

期間限定卡邊度爆出黎

諗太多
玩落就明 根本唔係啲咩首抽
故事mode左幾個鐘先首抽咩
啲巴打9up咋
仲好似有期間限定卡抽?

開強開到kos-mos

會唔會爆機都開唔到

機率呢家野,好難講
祝巴打好運啦

期間限定卡邊度爆出黎

咁可能我掃post時睇錯吧~~
仲好似有期間限定卡抽?

開強開到kos-mos

會唔會爆機都開唔到

機率呢家野,好難講
祝巴打好運啦

期間限定卡邊度爆出黎

總之你遲D先玩都冇問題
笠左套又唔想成日除

coov

係咪SH350?
有冇邊度門市有現貨?

見過電器涼粉擺出黎賣
但我就叫人淘寶
仲好似有期間限定卡抽?

開強開到kos-mos

會唔會爆機都開唔到

機率呢家野,好難講
祝巴打好運啦

期間限定卡邊度爆出黎

總之你遲D先玩都冇問題

thansk~~咁我安心打埋手頭d game 先

[size=6]
https://www.youtube.com/watch?v=4a6qOMu0PfI
スマートフォン用アプリ 「モンスターハンター ストーリーズ」 紹介映像

https://www.youtube.com/watch?v=4a6qOMu0PfI
スマートフォン用アプリ 「モンスターハンター ストーリーズ」 紹介映像

收到風近期佢地會來露營

收到風近期佢地會來露營

中間果兩隻係咪佢地?

收到風近期佢地會來露營

中間果兩隻係咪佢地?

Happy tree friends

收到風近期佢地會來露營

中間果兩隻係咪佢地?

嘩屌 好想要

收到風近期佢地會來露營

中間果兩隻係咪佢地?

啦啦啦啦啦啦啦~~~啦啦啦啦啦啦啦~~
好似冇咩人玩龍珠

有呀爸打, 不過未爆, 得閒就慢慢玩下, 有時都會打下ONLINE EVENT, 近日好似有大UPDATE WOR

我手好殘........琴晚打左好耐先險勝古拉+菲利果場

你有冇加點數, 我見有人唔加點數就咁打,係會打到仆街....加左易好多

收到風近期佢地會來露營

中間果兩隻係咪佢地?

啦啦啦啦啦啦啦~~~啦啦啦啦啦啦啦~~

以前用黎做ringtone
好似冇咩人玩龍珠

有呀爸打, 不過未爆, 得閒就慢慢玩下, 有時都會打下ONLINE EVENT, 近日好似有大UPDATE WOR

你有冇加點數, 我見有人唔加點數就咁打,係會打到仆街....加左易好多

而家點數全部22,但我嬴左都好,全場俾人當波咁踢,似乎係我手殘問題多D
笠左套又唔想成日除

coov

係咪SH350?
有冇邊度門市有現貨?

見過電器涼粉擺出黎賣
但我就叫人淘寶

淘寶其實同直肅網差唔多價
Game Awards 2017
約15個World Premieres
プレショーで3~4タイトルの新情報公開、そしてメインのThe Game Awards 2017では12~14タイトルの新規情報をお披露目すると発言している。
好似冇咩人玩龍珠

而家點數全部22,但我嬴左都好,全場俾人當波咁踢,似乎係我手殘問題多D

得閒同人玩pq任同expert missions 幾好玩
有冇人玩過This is the police
可以玩幾耐
嘩屌最終boss條血多到,成半個鐘先死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞