[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
想問淘寶賣哥d數位版共享 會點 ban機?

Switch 無共享,只會係黑卡game

黑卡game會點
想問淘寶賣哥d數位版共享 會點 ban機?

Switch 無共享,只會係黑卡game

黑卡game會點

鎖acc甚至鎖機,乜都無晒上唔到網

其實你笑緊人地果廿八個鐘的同時
人地都笑緊你地玩個『教學』都要廿幾三十個鐘姐
隻game後期點好玩都冇用啦

利伸: 冇買到隻game 輕度RPG 玩家

未爆機做game評係不負責任嘅行為。
https://youtu.be/ucSiXMgGvSQhttps://youtu.be/ucSiXMgGvSQ
你班任豚做咩攻擊我個寶貝阿雪

有D位冇屌錯既

我仲未買game

我都未買..冇資格做任豚

28個鐘

玩家角度唔鐘意,ok無問題
但屌你老母搞game評game都未玩透,甚至連基本認知都無,咁真係唔該跳樓死啦,根本係瀆職囉,虧你仲幫佢護航

未爆機做game評係不負責任嘅行為。

好多低能仔仲用玩家角度幫條友護航
https://youtu.be/ucSiXMgGvSQhttps://youtu.be/ucSiXMgGvSQ
你班任豚做咩攻擊我個寶貝阿雪

有D位冇屌錯既

我仲未買game

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家
覺得悶唔鍾意玩有幾閒
但你依家連隻驚既本質係咩都未知
D怪打法千篇一律 好多時可以等級壓制
你知唔知呢隻驚係RPG黎
大把回合制RPG中埋槍啦
屌呀,尋日屎忽痕dl咗 one piece warrior3
下載完出咗“you cannot play this game yet",姐係咩意思?係咪要等發售日先有得玩?
屌佢如果係咁就咪鬼咁早有下載版
屌呀,尋日屎忽痕dl咗 one piece warrior3
下載完出咗“you cannot play this game yet",姐係咩意思?係咪要等發售日先有得玩?

係,佢依家係比人預載,其他廠都係咁做

係,佢依家係比人預載,其他廠都係咁做

有得睇無得玩,屌
#ComingSoon
#ComingSoon

畜生之森
#ComingSoon

畜生之森

3ds update姐,嚇我唔到既

有D位冇屌錯既

我仲未買game

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

其實都差唔多2018年啦
仲拎30年前的準則講
有睇過伏game 評的人都知
條友一直講的野好主觀
依家都講緊三十個鐘的gameplay
唔係三個鐘 , 一般玩家十個鐘頂唔順都棄啦
我寧願睇幾條呢d『主觀』的game評
都好過懶中立持平

利伸:唔排除隻game真係好玩,但我一定唔會介紹比friend
如果你起2017仲係睇緊單一source的game評 我建議大家直頭唔好睇好過
二三月多驚買到

有D位冇屌錯既

我仲未買game

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

仲拎30年前的準則講
條友一直講的野好主觀
都好過懶中立持平

利伸:唔排除隻game真係好玩,但我一定唔會介紹比friend
如果你起2017仲係睇緊單一source的game評 我建議大家直頭唔好睇好過

原來依家既準則係連隻GAME係點都未知就可以評
連呢隻GAME既本質佢都未搞清楚評乜鳩
老老實實
就算佢只係玩左30個鐘
佢都未理解到佢係呢個時數裡面應該理解既野啦
仲有佢最後引乜野戰
佢講既野一定無誤
相反意見就一定係酸
佢評得唔專業其實OK
今次最大問題係個品格
都2018年
你仲好似以前咁孝順父母

我仲未買game

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

仲拎30年前的準則講
條友一直講的野好主觀
都好過懶中立持平

原來評game要熟game係有問題
咁不如下年TGA搵阿平生去評得啦
仲有隻game唔係三十個鐘先上到手,理論上,最基本學識cancel同神劍連技都係十個鐘內既事,佢係吹自己廿八個鐘爆機但連十個鐘內要識既野一句都講唔出

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

仲拎30年前的準則講
條友一直講的野好主觀
都好過懶中立持平

老老實實
就算佢只係玩左30個鐘
仲有佢最後引乜野戰
佢講既野一定無誤
相反意見就一定係酸
佢評得唔專業其實OK
今次最大問題係個品格

30個鐘應該要知d咩 不如你講下

另外
最尾引戰 覺得冇問題
反正我睇條片前面 同 睇其它source 都見到兩邊睇野都出入幾大
佢唔引 都實有人去挑機
只不過條友賤少少 開定map炮咁姐

利伸:比著我都會開map炮 反正都知有人dislike 點解唔『撚』下狗先
(對上果條中土世界 都唔少花生食啦 )

有D位冇屌錯既

我仲未買game

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

仲拎30年前的準則講
條友一直講的野好主觀
都好過懶中立持平

唔應該叫教學, 其實好多JRPG 都係跟住故事慢慢開d 系統/功能俾你用
就算係手機game d 咁速食, 都唔會第一章故事就開曬有功能俾玩家
XB2 因為系統比較多樣化, 如果一開始就開曬, 我估乜玩家都會玩幾鐘就放game

其實做評論, 馬評, 股評, game 評乜評都好, 係應該中立咁去分析隻game, 好壞都要講, 因為講出黎既野係好多人會睇會信, 會因為你既評論去決定買唔買

如果太主觀, 咁同大家係forum, facebook 寫感想冇乜分別, 個d 最多只可以叫KOL

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

仲拎30年前的準則講
條友一直講的野好主觀
都好過懶中立持平

老老實實
就算佢只係玩左30個鐘
仲有佢最後引乜野戰
佢講既野一定無誤
相反意見就一定係酸
佢評得唔專業其實OK
今次最大問題係個品格

另外
最尾引戰 覺得冇問題
反正我睇條片前面 同 睇其它source 都見到兩邊睇野都出入幾大
佢唔引 都實有人去挑機

利伸:比著我都會開map炮 反正都知有人dislike 點解唔『撚』下狗先

30個鐘幾乎乜都學晒,佢好明顯係飛晒教學

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

仲拎30年前的準則講
條友一直講的野好主觀
都好過懶中立持平

唔應該叫教學, 其實好多JRPG 都係跟住故事慢慢開d 系統/功能俾你用
就算係手機game d 咁速食, 都唔會第一章故事就開曬有功能俾玩家
XB2 因為系統比較多樣化, 如果一開始就開曬, 我估乜玩家都會玩幾鐘就放game

其實做評論, 馬評, 股評, game 評乜評都好, 係應該中立咁去分析隻game, 好壞都要講, 因為講出黎既野係好多人會睇會信, 會因為你既評論去決定買唔買

如果太主觀, 咁同大家係forum, facebook 寫感想冇乜分別, 個d 最多只可以叫KOL

用KOL心態做game評真係狗都不如

28個鐘

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

仲拎30年前的準則講
條友一直講的野好主觀
都好過懶中立持平

老老實實
就算佢只係玩左30個鐘
仲有佢最後引乜野戰
佢講既野一定無誤
相反意見就一定係酸
佢評得唔專業其實OK
今次最大問題係個品格

另外
最尾引戰 覺得冇問題
佢唔引 都實有人去挑機

反對佢意見就一定係狗

佢戰鬥系統評到咁撚簡單都叫冇問題
盲撐GAME係任豚
咁自認講野全對
反對者就係任豚就係酸民就係狗
咁你同你口中既任豚都冇乜分別姐
又有幾高尚啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞