[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
好耐冇上老任官網,而家先發現介紹Switch game果版既底部有DQ11既Logo

https://www.nintendo.co.jp/software/switch/index.html

呢隻其實在ns仲係叫做nx的年代在DQ11的發佈會已經唔覺意爆左出來

到底開發係咪遇到瓶頸
bayo 1+2 個套裝版係咪 兩張Game 卡?
睇日文好似係咁寫

係兩張game卡兩個盒
睇日文好似係咁寫

係兩張game卡兩個盒

兩隻都係實體game 卡咁就想買喇
最好就有行貨啦
睇日文好似係咁寫

係兩張game卡兩個盒

最好就有行貨啦

問題係若果平裝版唔係2輯實體卡,又會炒到飛起
好耐冇上老任官網,而家先發現介紹Switch game果版既底部有DQ11既Logo

https://www.nintendo.co.jp/software/switch/index.html

呢隻其實在ns仲係叫做nx的年代在DQ11的發佈會已經唔覺意爆左出來

到底開發係咪遇到瓶頸

廢事同期撞自己其他平台銷量
睇Xenoblade2 d售前宣傳咁撚密
偏偏出貨量就咁保守

到底開發係咪遇到瓶頸

廢事同期撞自己其他平台銷量

但之後有新聞話開發果陣ps4 port ns好似要多啲時間?
會唔會dq builder仲出先

咩黎

switch個畫面得咩

咩黎

switch個畫面得咩

上一集用WiiU ,你可以睇下效果

咩黎

switch個畫面得咩

隻game係wiiu出,點解NS會唔得
睇日文好似係咁寫

係兩張game卡兩個盒

最好就有行貨啦

會唔會有中文字幕
限定真係兩隻實體
但我對限定冇興趣
各位巴打
我想問下如果switch果個唱k app
枝咪係咪一定要wiiu果枝先得?
定係其他有usb既咪都可以?

係既話聽日去黃金買
thz

輕推
各位巴打

係既話聽日去黃金買
thz

輕推

USB的錄音裝置就OK
睇日文好似係咁寫

係兩張game卡兩個盒

最好就有行貨啦

會唔會有中文字幕

B姐玩過唔買了,不過會介绍俾有switch嘅朋友

暫時諗到可以用joycon體感控制d刑具
希望加d新玩法
大家估任記會唔會幫switch 隻魔女中文化丫喇
大家估任記會唔會幫switch 隻魔女中文化丫喇

哈哈哈
睇日文好似係咁寫

係兩張game卡兩個盒

最好就有行貨啦

會唔會有中文字幕

B姐玩過唔買了,不過會介绍俾有switch嘅朋友

暫時諗到可以用joycon體感控制d刑具
希望加d新玩法

綁一對係腳度
應該可以肯定EA流出係真
1月有Direct了

11月尾ea內部email 流出話1月有nintendo direct

fe
各位巴打

係既話聽日去黃金買
thz

輕推

USB的錄音裝置就OK

唔該哂你
咁買枝usb既咪就得 唔洗買wiiu果枝
各位巴打

係既話聽日去黃金買
thz

輕推

USB的錄音裝置就OK

唔該哂你
咁買枝usb既咪就得 唔洗買wiiu果枝

當然,唔係個個都買到咪唔駛唱
XB2 仲未入到手, 琴晚信和都要$538
屌...幾時先玩到

我490入手

邊度
行過ssp一係賣晒一就588

咩黎

switch個畫面得咩

隻game係wiiu出,點解NS會唔得

原來
拎獎果下諗起岩田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞