[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
只求RockStar出GTA LA noire你都試完水溫啦 係時候再賺多一獲啦 £100我都買啊
只求RockStar出GTA LA noire你都試完水溫啦 係時候再賺多一獲啦 £100我都買啊

4,5都好啦,快啲啦
屌你老母Gear Club真係垃圾game黎,有咩可能由車房出去map,總之每轉一次畫面都要loading架,真係劣到
http://gamer.vjmedia.com.hk/30925/xenoblade2_review/
笑W

一個連隻game玩咩都唔知既人都有得寫文呃稿費,香港仲唔係偏地黃金?

4,5都好啦,快啲啦

SA我都收貨
HD remaster version please

4,5都好啦,快啲啦

SA我都收貨

如果一隻驚本身咁既畫面,你要佢hd
難度應該大過port四五或者重製LA noire

4,5都好啦,快啲啦

SA我都收貨

如果一隻驚本身咁既畫面,你要佢hd
難度應該大過port四五或者重製LA noire

總之rockstar出品我一定入
Shut up and take my money
http://gamer.vjmedia.com.hk/30925/xenoblade2_review/
笑W

一個連隻game玩咩都唔知既人都有得寫文呃稿費,香港仲唔係偏地黃金?

輔狗野就咪睇啦
之前mhw仲柒唔夠咩
笑W

輔狗野就咪睇啦
之前mhw仲柒唔夠咩

個弱智響Facebook個switch group share自己篇文,比人屌到一個鐘就極速del文
D驚真係出到玩唔切 點解會有人話switch無驚玩痴線
D驚真係出到玩唔切 點解會有人話switch無驚玩痴線

唔係個個都咩game都玩既
唔岩玩既就點講都冇用
不過有d開post講到大大聲既就緊係唔止呢個原因
笑W

如果佢咁講DQ11 都係垃圾黎
任記同Sony都share左4號個洛克人記念直播
笑W

如果佢咁講DQ11 都係垃圾黎

真係玩嘅點會咁快出到review,隻game講緊最短70個鐘,現在連埋偷跑都係三日左右,唔食唔訓咩

扭蛋>買斷>時短

抽蛋game 真心係毒瘤
新祭典

玩慣3ds 根本唔想玩手機版

唔計課金
其他佢都做到哂原作有既野
好多人成日一見到課金就話唔玩
但其實都有d手機game係唔差

唔計課金

我有玩手機版
係幾好玩,重點係隻隻角都有岀頭天

唔計課金

我有玩手機版
係幾好玩,重點係隻隻角都有岀頭天

我嫌佢加星煩
邊度黎咁多毛

扭蛋>買斷>時短

時短即係咩玩法?
COC類,起建築物要等時間,加速就畀錢?

但賺最多
受眾面廣門檻低,再加埋個賭博心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞