[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有咩雙人合作闖關game推介?

類似mario odyssey 咁既,因為就黎玩完

另外點睇lego marvel superhero 2 ?
雙人協力過關抵唔抵屌?

雙人協力過關抵唔抵屌?

Bio啦

雙人協力過關抵唔抵屌?

Bio啦

我諗住同女朋友打,但佢驚zombie
有冇其他推介
鎖住 joycon 嗰粒膠崩咗,早排淘咗個 3D 打印 lock 試吓自己換

收到先知原來新嗰舊係鐵類物體,比起原本嗰個好似仲紮實

間淘寶店原來包埋支螺絲批俾我,等我仲另外買咗個。搞到而家多咗件垃圾

玩嘅過程大致暢順,而家個 joycon 重新可以鎖實部機度

換金屬
你小心下次唔係蝕手掣 係蝕部機頂住佢果粒

部機唔係金屬軌咩?

甩油

金屬磨金屬 睇下邊個硬囉
本種新一定手掣蝕 而家可能兩邊一齊蝕

唔會掛

之前我估計因為用有手繩嗰隻體感手柄嗰陣,冇禁制就移走嗰舊嘢,做得太多所以崩咗。

依家一來少用左個舊手繩(少咗玩 ARMS),二來就算用我都會撳掣先整甩佢。所以應該冇事掛。

其實舊膠會崩,即係話會之插出插入係有一定既衝擊力,
老任本身JOY CON 果邊係膠,就係寧可傷手制,方便換新既,
都唔想傷到部主機。

我係驚你咁做,抆插得多下主機條軌會歪咋

LOCK唔實個JOY CON有冇得保養換?
定係當人為要俾錢整?
switch版lego marvel中文出左未?

出咗

實體版?
Thumper好唔好玩?

鍾意音樂 game 應該會OK

初初覺得好難數拍子,但係你慣咗佢個玩法就會適應。

出咗

實體版?

yes

好唔好玩?
信和邊間放game好
[
皮卡丘專門店

有得拎配信就好
The first official pokemon outlet licensed by The Pokemon Company outside of Japan! In Hong Kong!
https://www.youtube.com/watch?v=SGAAc7o3eR4
[映画ドラえもん のび太の宝島]予告編2

估下隻game會係3DS定Switch
信和邊間放game好

千X田
平時佢會係facebook list哂價

thx
想問SWITCH有無得好似PS4咁SHARE數位版既game..
吹氣公仔
想問SWITCH有無得好似PS4咁SHARE數位版既game..

同一部機就得

同一部機就得

信和邊間放game好

巴打有咩game 放
http://gamer.vjmedia.com.hk/30925/xenoblade2_review/
笑W

Switch 最值期待失望神作 – Xenoblade 2

講乜九?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞