[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
要處理一個問題
首先要審題清晰
要知道佢應該清楚知道D乜
咁要處理評GAME呢個問題
首先佢就要知呢隻GAME係點
一個唔知隻GAME係點既人又講乜野評GAME
一係你就直接講玩唔落去冇能力完整咁評

咁都算
有人列哂理據去指出你有咩評得不足
原來咁做叫挑機叫酸
係任豚係狗
有咁既諗法係咪做開奴隸從來唔敢比意見人
都係果句條友評論係『主觀』
你地就一味要人地用你果套
唔跟就唔得咁
仲唔係惡過狗?

都係果句 呢個年頭仲睇單一source 就不如唔好睇
都係果句條友評論係『主觀』
你地就一味要人地用你果套
唔跟就唔得咁
仲唔係惡過狗?

都係果句 呢個年頭仲睇單一source 就不如唔好睇

要清楚隻GAME係點先評應該係好基本下話
你個老師同你講1+1=2
唔通你屌佢係惡過狗
仲有佢出評論唔可以比人討論架原來
反對佢意見就叫挑機
你咁既諗法同你口中既狗有咩分別
要處理一個問題
首先要審題清晰
要知道佢應該清楚知道D乜
咁要處理評GAME呢個問題
首先佢就要知呢隻GAME係點
一個唔知隻GAME係點既人又講乜野評GAME
一係你就直接講玩唔落去冇能力完整咁評

咁都算
有人列哂理據去指出你有咩評得不足
原來咁做叫挑機叫酸
係任豚係狗
有咁既諗法係咪做開奴隸從來唔敢比意見人

其實佢個d 咪係KOL 心態, 目的唔係為左評game, 只係想炒作話題
因為點都有D唔識獨立思考既人盲從附和, 佢只要將觀點偏頗一方,
引到戰, 話題就可以愈鬧愈大, 根本唔使好熟隻game 係點
評論當然係主觀
咁咪所有評論唔可以分好定唔好
評論本身都有得被評論既
好多時都有評論被指有不足有不公允之類
一個有心進步既人點會講用咁態度
根本一睇就知心態
已經唔係討論緊佢能力既問題
唔好一有咩反對意見就起哂鋼啦
同平時佢地口中屌任豚既野又有咩分別啊
唔係不嬲講開佢地唔係任黑而係客觀評論咩
點解一換轉反對人對老任批評既時候
就變左係盲係挑機係狗係死忠啊
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

咁其實有冇一條你覺得係評得唔錯的先?
係就比我睇下
我望左都好L多評論
其實我到依家都未知隻game的節奏係點
有d 人 又話要打完第三章先正式
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

利伸:想買,但覺得隻game太貴
唉,咁多年仲嘈乜野
人生花咁多時間係呢d野好浪費
打多幾鋪機好過
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
其實我感覺前面唔會太忙喎
第三章左右先開哂D會忙既功能
不過呢隻真係幾難入口
又好唔USER FRIENDLY
唔係因為速食而要果種輔助系統
而係連基本要有既輔助系統都垃圾
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
即係戰鬥系統/劇情/音樂之類
某程度上應該話佢硬件值得玩
但軟件令人卻步
唉,咁多年仲嘈乜野
人生花咁多時間係呢d野好浪費
打多幾鋪機好過

其實我依家睇緊PlayStation Presents既直播
嘈黎托咩,咩驚都有反對聲音架啦
嘈黎托咩,咩驚都有反對聲音架啦

都唔係屌佢反對
諗起

"Though a really neat game, Super Mario Odyssey is an utterly underwhelming adventure for every long-term Super Mario fan in existence. Unless Cappy brainwashed you. In that case, you are a satisfied zombie customer now. No, seriously, only a zombie would find a healthy challenge in this pleasant but disappointingly easy Super Mario Walk-in-the-park. Sorry - Odyssey."
http://play.co.rs/2017/10/review-super-mario-odyssey/
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

依家仲打緊第三章
戰鬥系統未開齊, 但如果分配得好已經可以連到幾種combo(暫時出到土火土/雷雷水/火火火) 其實捉到連技方法都唔算忙, 好期待開曬個系統會有幾爽

忙係有時打打下會有亂入, 開打前最好留意周圍先, 同留意地型, 小心d 唔好俾人打落街/打左隻怪落街

XB2 既缺點係除左地圖UI做得兩頭唔到岸, 另一個係戰鬥系統睇人打唔會get到佢做緊乜, 一定要自己玩落先知發生乜事
仲有一個缺點係手提mode 畫質同TV mode 差太多 一時間接受唔到(利申大部分時間係用手提mode 玩)
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

依家仲打緊第三章
戰鬥系統未開齊, 但如果分配得好已經可以連到幾種combo(暫時出到土火土/雷雷水/火火火) 其實捉到連技方法都唔算忙, 好期待開曬個系統會有幾爽

忙係有時打打下會有亂入, 開打前最好留意周圍先, 同留意地型, 小心d 唔好俾人打落街/打左隻怪落街

XB2 既缺點係除左地圖UI做得兩頭唔到岸, 另一個係戰鬥系統睇人打唔會get到佢做緊乜, 一定要自己玩落先知發生乜事
仲有一個缺點係手提mode 畫質同TV mode 差太多 一時間接受唔到(利申大部分時間係用手提mode 玩)

開齊圓環取消戰技同開場即可出戰技之後
會快好多
其實我覺得佢既樂趣唔完全在於戰鬥當時
因為打得多都係果D套路
反而係戰前做既配搭都係樂趣一部份
不過目前可選既唔多
多d或者有趣D
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

我都同意, 有時情原off 左個minimap, 自己慢慢搵仲好
所以我有d 覺得佢係趕住年尾出, 冇時間執依d 位...
一陣買咪唱joysound,有無推薦
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

我都同意, 有時情原off 左個minimap, 自己慢慢搵仲好

有冇機會有patch更新?
係就買定隻二手 玩住等
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

係就買定隻二手 玩住等

DLC就公佈左
呢D PATCH真係唔知
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

係就買定隻二手 玩住等

未知, 我都想佢可以patch 返好d
我係你會玩住其他game 先 , 等二手平d 先入
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

係就買定隻二手 玩住等

近排好似冇咩好玩
其他平台都係
睇唔明PSX 會場既人叫咩,然後點解明明多平台GAME但搞到好似獨佔,只有PS個ICON
睇唔明PSX 會場既人叫咩,然後點解明明多平台GAME但搞到好似獨佔,只有PS個ICON

隻底特律好撚正咁

PS會場唔通show埋其他平台個LOGO咩...
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

係就買定隻二手 玩住等

近排好似冇咩好玩
其他平台都係

Zelda 新DLC, MHW demo, Skyrim NS version
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞