[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
https://www.gamer.com.tw
熄adblock睇下

台行
https://www.gamer.com.tw
熄adblock睇下

鎖住 joycon 嗰粒膠崩咗,早排淘咗個 3D 打印 lock 試吓自己換

收到先知原來新嗰舊係鐵類物體,比起原本嗰個好似仲紮實

間淘寶店原來包埋支螺絲批俾我,等我仲另外買咗個。搞到而家多咗件垃圾

玩嘅過程大致暢順,而家個 joycon 重新可以鎖實部機度

求名
部機係套入面跌過一次就鬆鬆地...
鎖住 joycon 嗰粒膠崩咗,早排淘咗個 3D 打印 lock 試吓自己換

收到先知原來新嗰舊係鐵類物體,比起原本嗰個好似仲紮實

間淘寶店原來包埋支螺絲批俾我,等我仲另外買咗個。搞到而家多咗件垃圾

玩嘅過程大致暢順,而家個 joycon 重新可以鎖實部機度

求名
部機係套入面跌過一次就鬆鬆地...

【DN 任天堂Switch NS Joy-Con合金卡扣 左右手柄卡不紧 滑道锁扣】http://v.cvz5.com/h.xvGtW2 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥KZ710ioxq9U¥后打开👉手淘👈
Vita 2世

魔界戰記有更新中文未
Nintendo Switchソフト『ゼノブレイド2』は本日発売です。(希望小売価格:7,980円+税)

「Nintendo Switch Proコントローラー Xenoblade2エディション」は本日発売です。(希望小売価格:7,480円+税)
魔界戰記有更新中文未

魔法氣泡俄羅斯方塊S
魔界戰記 DISGAEA 5

中文更新已出
魔界戰記有更新中文未

謝謝你
Vita 2世

隻驚玩乜
Vita 2世

隻驚玩乜

ACT掛

連PUYOPUYO都比港任重視香港
有冇人知魔界轉完中文
舊SAVE會冇哂定留到
有冇人知魔界轉完中文
舊SAVE會冇哂定留到

唔同語言唔同save
有冇人知魔界轉完中文
舊SAVE會冇哂定留到

唔同語言唔同save

咁唔洗買番了

買左英文無更新
有冇人知魔界轉完中文
舊SAVE會冇哂定留到

唔同語言唔同save

咁唔洗買番了

我啲時間呀
[

買左英文無更新

係要日版先有
Super Mario Odyssey ver1.1.0

#支援韓文
Super Mario Odyssey ver1.1.0

#支援韓文

隻狗會講野了?
諗住買xb2,以為600有找
入左600入t&g
點知唔夠錢,依加又要落去入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞