[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Game list就黎出晒,但又好耐都無新Game發佈

PSOT第一頁果個
玩Splatoon 個時唔覺,一玩xenoblaade就發現pro掣出咗事
去calibrate 睇向前推係幾飄吓,其他方向又冇問題,所以跑吓又停吓
上網睇人講似係joystick磨蝕啲粉跌咗落去掣入面
不過我都幾少用到pro掣,多數handheld mode
今次因為handheld 畫質太劣先盡量用電視玩

PSOT第一頁果個

we'll see
出年大把驚啦,淨係四騎gay同galgun,咩火車棋都有排玩
同社によると、「どうぶつの森 ポケットキャンプ」は、11月27日までの6日間で世界1500万ダウンロードを突破。

公開から9日間の収益は約1000万ドル(約11億2000万円)。課金額トップは日本(86%)、2位は米国(11%)という。

1ダウンロード当たりの課金額を国別に見ると、日本は約4.16ドル(約466円)。2位のカナダ(0.25ドル・約28円)の16倍以上で、日本だけが突出している。米国は7位で0.12ドル(約13円)。

PSOT第一頁果個

睇下xenoblade就知switch已到極限
差唔多時候要出後繼機

我知佢為左續航力所以下降handheld mode畫質
但佢地覺得呢個畫質真係玩得落去咩
點解唔好似火紋咁有自選畫質fps果個設定
我返工打差住電咪得

PSOT第一頁果個

睇下xenoblade就知switch已到極限
差唔多時候要出後繼機

我知佢為左續航力所以下降handheld mode畫質
但佢地覺得呢個畫質真係玩得落去咩
點解唔好似火紋咁有自選畫質fps果個設定
我返工打差住電咪得

手提好似較爆左銳利度咁
我覺得XB2似唔想過熱多過LAG
屌你老母Gear Club真係垃圾game黎,有咩可能由車房出去map,總之每轉一次畫面都要loading架,真係劣到

Apple TV game

個畫面變到vita咁?
屌你老母Gear Club真係垃圾game黎,有咩可能由車房出去map,總之每轉一次畫面都要loading架,真係劣到

Apple TV game

玩過電話版都知係伏嚟
Xeno週圍都無貨
一直是一個人好似唔洗返工好得閒咁
成日POST D資訊出黎

佢打手黎

唔洗返工=/=好得閒
應該要配合埋個人好無聊呢個條件先成事
Xeno週圍都無貨

過多幾日就一街2手啦
Anyway,你想買?
Xeno週圍都無貨

過多幾日就一街2手啦
Anyway,你想買?

人地聚都冇錢去, 邊有錢買GAME
Xeno週圍都無貨

過多幾日就一街2手啦
Anyway,你想買?

無貨就爆埋rabbids先買

個畫面變到vita咁?

仲要多狗牙過vita少少

佢浮動解像度,最差既時候應該得返360p
不過都有少量時間去到720既
Xeno週圍都無貨

過多幾日就一街2手啦
Anyway,你想買?

無貨就爆埋rabbids先買

如果你要我買限定再放左隻game比你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞