[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
如果之前冇玩過Zelda 系列既話 玩Switch 既Zelda 玩會唔會跟唔到劇情?

唔會

隻game 真係咁正?

各花入各眼
你唔鍾意花時間探索
想好快入局爽快刺激既
未必合你意

我就係想買隻慢D 既game
因為我本身有既game 都係好急好快
兩隻Mario 同splatoon

ZELDA可以慢慢遊山玩水

等緊出中文更新先買
屌,手提mode差咁多既

Skyrim 手提mode 仲靚過佢

我頭先要睇電視咁抆返出黎啦
點知一抆眼都突埋

其實xeno2會唔會已經係switch既機能極限
用tv mode第三章尾個播片打鬥都lag下lag下
同埋畫質降到720p都唔知有無

btw xeno2算唔算任天堂親生仔

根本唔關機能事
XB2都係得果13G..XBX成23G
肯定係又係控制成本CUT容量攪到貼圖解象度差哂
有玩過BIO REV2佢出到成2幾G,貼圖完全係PS4級數
講到尾又係老任DCUT成本嘅屎橋

場景複雜程度差咁遠
而且TV MODE貼圖好正常
點會關容量事

應該係手提mode 優化差.. 好似安心魚咁講, 本來for WiiU 冇預會有手提mode, 夾硬downgrade, 就搞到咁, TV mode 就因為要去switch,
又專登加多d effect 想靚d, 但又over左, 搞到drop frame 機會大左

https://www.youtube.com/watch?v=MnyKDzX7lqo
其實去到後期,如果你連續用特效特別華麗嘅大招,你就會見到你角色有好明顯嘅狗牙
當然一般情況下係無問題嘅

點知一抆眼都突埋

根本唔關機能事

場景複雜程度差咁遠
點會關容量事

應該係手提mode 優化差.. 好似安心魚咁講, 本來for WiiU 冇預會有手提mode, 夾硬downgrade, 就搞到咁, TV mode 就因為要去switch,
又專登加多d effect 想靚d, 但又over左, 搞到drop frame 機會大左

無諗到連播片都lag 個下真係

點知一抆眼都突埋

根本唔關機能事

場景複雜程度差咁遠
點會關容量事

無諗到連播片都lag 個下真係

即時演算黎
有冇人玩過La noire 評價如何 想買

幾悶下,跑完劇情就放咗

d畫質個d如何?

畫質比我想像中好
巴打可以上youtube 睇下gameplay 順便睇下個風格啱唔啱自己玩
有冇人玩過La noire 評價如何 想買

幾悶下,跑完劇情就放咗

d畫質個d如何?

畫質比我想像中好
巴打可以上youtube 睇下gameplay 順便睇下個風格啱唔啱自己玩

好呀 唔該你 以前ps3版已經想玩 但隻game已經搵唔返
謠傳15號會公佈ds1 remaster

Ns都有份

嘩 史前冷飯 仲唔射到虛脫

可能係demon soul,dark soul兩隻一齊 remaster

點解任豬咁中意FF
DS1 re好多人講應該唔假得去邊

demon 我咁講唔係無原因

第一 game舊,第二 下個月關連線

又出

demon 我咁講唔係無原因

第一 game舊,第二 下個月關連線

Ds個品牌已經係金蛋

既然未來都唔出新作 緊係不停remaster remake
真係旺角冇日版XB2, 得美版, 有冇爸打知邊度有?

深水埗?

晏晝directbuy fb好似話有

明明係恐慌性拋售

深水埗?

而家賣緊幾錢?唔係大作所以少貨?

明明係恐慌性拋售

玩隻5舊水既game咁大反應
tetris 是咪更新先出中文?
其實英文都ok
但我禁試玩得日文
查字典查到我

明明係恐慌性拋售

玩隻5舊水既game咁大反應

多數收左錢,但又比唔到成績比金主催佢啦
其實英文都ok
但我禁試玩得日文
查字典查到我

日版先有中文更新
Demo 美eshop 有英文版
其實英文都ok
但我禁試玩得日文
查字典查到我

日版先有中文更新

我係日eshop demo
見佢更新以為有中/英
入到去又日文
其實英文都ok
但我禁試玩得日文
查字典查到我

日版先有中文更新

我係日eshop demo
見佢更新以為有中/英
入到去又日文

System setting 係咪 set '繁體中文/English'
不過佢demo 可能廢事搞

明明係恐慌性拋售
[img]https://holland.pk/hl9yius1[mg]

Metacritic 84分
「歐美日媒都話垃圾」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞