[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
終於睇左條片,呢種又真係幾懷舊既,但都係想佢出返gba nds rockman果種橫向既續作,好似身手好啲
Google Play Best Games 2017
Fire Emblem Heroes
Switch ver4.1.0
解決某個導致體感操作反應出錯的問題

見到有人話 fix 咗 DVI adapter
壽屋之前有出dolls模型,今次有冇機會出frame arms/女神裝置焰呢,雖然冇咩可能
壽屋之前有出dolls模型,今次有冇機會出frame arms/女神裝置焰呢,雖然冇咩可能

FAG X XB2
謠傳15號會公佈ds1 remaster

Ns都有份

嘩 史前冷飯 仲唔射到虛脫

可能係demon soul,dark soul兩隻一齊 remaster
有冇人玩過La noire 評價如何 想買

幾悶下,跑完劇情就放咗
如果之前冇玩過Zelda 系列既話 玩Switch 既Zelda 玩會唔會跟唔到劇情?
如果之前冇玩過Zelda 系列既話 玩Switch 既Zelda 玩會唔會跟唔到劇情?

唔會

唔會

隻game 真係咁正?

唔會

隻game 真係咁正?

各花入各眼
你唔鍾意花時間探索
想好快入局爽快刺激既
未必合你意
Zelda有冇分日文 英文?
驚睇唔明日文
驚睇唔明日文

唔急可以等中文
日版都有英文
中文會以更新新增
驚睇唔明日文

跟主機system 設定,btw~~出年年頭會有埋中文版 (更新就會有中文)

唔會

隻game 真係咁正?

各花入各眼
你唔鍾意花時間探索
想好快入局爽快刺激既
未必合你意

我就係想買隻慢D 既game
因為我本身有既game 都係好急好快
兩隻Mario 同splatoon

唔會

隻game 真係咁正?

各花入各眼
你唔鍾意花時間探索
想好快入局爽快刺激既
未必合你意

其實d人話一開始就可以打final boss係咪真係打得嬴
驚睇唔明日文

跟主機system 設定,btw~~出年年頭會有埋中文版 (更新就會有中文)

咁如果我個account 跟日本(玩splatoon) 咁Zelda會唔會係日文 ?

唔會

隻game 真係咁正?

各花入各眼
你唔鍾意花時間探索
想好快入局爽快刺激既
未必合你意

我就係想買隻慢D 既game
因為我本身有既game 都係好急好快
兩隻Mario 同splatoon

ZELDA可以慢慢遊山玩水

幾悶下,跑完劇情就放咗

d畫質個d如何?
驚睇唔明日文

咁如果我個account 跟日本(玩splatoon) 咁Zelda會唔會係日文 ?

唔會
總之,你買咩版咩acc都有英文
Zelda正常人都會中意
Switch一定唔可錯過之作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞