[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

抽蛋game 真心係毒瘤

玩慣3ds 根本唔想玩手機版

唔計課金
其他佢都做到哂原作有既野
好多人成日一見到課金就話唔玩
但其實都有d手機game係唔差

我有玩手機版
係幾好玩,重點係隻隻角都有岀頭天

我嫌佢加星煩
邊度黎咁多毛

有個體先無言 岩岩發現自己隻艾拉係垃圾個體

但手機game 你課左,都係要不停肝

扭蛋>買斷>時短

時短即係咩玩法?
COC類,起建築物要等時間,加速就畀錢?

扭蛋>買斷>時短

時短即係咩玩法?
COC類,起建築物要等時間,加速就畀錢?

計埋dl數 應該時短>買斷
SanDisk 200gb 卡已經到左
明明話11號先到
可以瘋狂down game
SanDisk 200gb 卡已經到左
明明話11號先到
可以瘋狂down game

down完又點, 冇時間玩
唔知下隻大作會係咩
http://gamer.vjmedia.com.hk/30925/xenoblade2_review/
笑W

一個連隻game玩咩都唔知既人都有得寫文呃稿費,香港仲唔係偏地黃金?

輔狗野就咪睇啦
之前mhw仲柒唔夠咩

個弱智響Facebook個switch group share自己篇文,比人屌到一個鐘就極速del文

有冇cap圖 想睇

之前有隻輔狗響switch grp貼條女直播打MO 又鬧條女廢

畀人踢爆佢做媒呃views
唔知下隻大作會係咩

卡比,耀西,Metroid,Pokemon,動森
仲有零同bayo響手,但完全無動靜
睇下12月有無direct比驚喜我地
http://gamer.vjmedia.com.hk/30925/xenoblade2_review/
笑W

一個連隻game玩咩都唔知既人都有得寫文呃稿費,香港仲唔係偏地黃金?

輔狗野就咪睇啦
之前mhw仲柒唔夠咩

個弱智響Facebook個switch group share自己篇文,比人屌到一個鐘就極速del文

有冇cap圖 想睇

之前有隻輔狗響switch grp貼條女直播打MO 又鬧條女廢

畀人踢爆佢做媒呃views

無cap圖,點估到隻輔狗會咁懦夫
唔知下隻大作會係咩

Ea爆左應該係1月
唔知下隻大作會係咩

Ea爆左應該係1月

ea棄船仲要爆料,有無道德
老任其實真係幾勁
一次過試晒三種口味
抽人
買斷
課金加速
老任其實真係幾勁
一次過試晒三種口味
抽人
買斷
課金加速

一直都起度研究緊
一開始話全部都行買斷制(Mario Run)
但點知出到來啲人唔賣帳
仲話返你得三關試玩無聊
之後FE Heroes/動森 都臨時大改變返free to play
跟住又去研究邊種收費方式好啲
依家睇來會行抽蛋了

下一隻可能係Zelda
老任其實真係幾勁
一次過試晒三種口味
抽人
買斷
課金加速

一直都起度研究緊
但點知出到來啲人唔賣帳
仲話返你得三關試玩無聊
之後FE Heroes/動森 都臨時大改變返free to play
依家睇來會行抽蛋了

下一隻可能係Zelda

幾時學kirara咁出all star fes
老任其實真係幾勁
一次過試晒三種口味
抽人
買斷
課金加速

一直都起度研究緊
但點知出到來啲人唔賣帳
仲話返你得三關試玩無聊
依家睇來會行抽蛋了

下一隻可能係Zelda

幾時學kirara咁出all star fes

Super smash bro for smartphone
Zelda課金game會點出

抽Mipha

抽Mipha

稀有 : Amiibo版Mipha
超級稀有: 正常版Mipha

抽Mipha

抽Mipha

UR: 水著版Mipha

抽Mipha

UR: 水著版Mipha

boss 邪神版mipha
隻PayDay2又無哂聲影
隻PayDay2又無哂聲影

走數都講聲啦無啲交代
BTW gearclub連中文化都走數
個Game list就黎出晒,但又好耐都無新Game發佈
Game list就黎出晒,但又好耐都無新Game發佈

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞