[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
https://www.gamefreak.co.jp/recruit/denkousekka.html
今年請C++
唔通Unreal

... 你諗多咗吧

https://www.gamefreak.co.jp/recruit/denkousekka.html
今年請C++
唔通Unreal

... 你諗多咗吧

任豚愛FF嘛
笨大喺switch出英雄學院格鬥驚
Xenoblade Chronicles 2 sales 1/3 higher in the UK compared to X; Mario Odyssey overtakes BotW
笨大喺switch出英雄學院格鬥驚

VITA2世
屌,手提mode差咁多既

Skyrim 手提mode 仲靚過佢

skyrim仲要係冷飯game
Doom手提好靚
12月7號出PARTY GAME 生物角落呀
有冇同好一樣熱烈期待
可惜冇中文版

好得意

玩過DEMO節奏好慢,俾小朋友玩啱D

其實幾好玩
但慢到抽筋
佢肯整個patch 快番啲我實買
Mega Man Legacy Collections 1 & 2 coming to Nintendo Switch w/ Amiibo Support, release summer 2018
Mega Man X Collection coming to PS4 XBO Switch PC in 2018
Mega Man 11 announced (Switch/XB1/PS4/PC), Late 2018

Crapcom: 任豚,leave me alone now

我頭先要睇電視咁抆返出黎啦
點知一抆眼都突埋

其實xeno2會唔會已經係switch既機能極限
用tv mode第三章尾個播片打鬥都lag下lag下
同埋畫質降到720p都唔知有無

btw xeno2算唔算任天堂親生仔

點知一抆眼都突埋

我覺得似本來係WiiU Game,快快手port左上Switch就算
https://www.youtube.com/watch?v=NUX9wXhOlQg
!!!!!!!!!!!!!!

十足Mighty No.9
嗱今次9號出先所以先咁講咋
Mega Man Legacy Collections 1 & 2 coming to Nintendo Switch w/ Amiibo Support, release summer 2018
Mega Man X Collection coming to PS4 XBO Switch PC in 2018
Mega Man 11 announced (Switch/XB1/PS4/PC), Late 2018

Crapcom: 任豚,leave me alone now

任豬滿意啦
咪再嘈CAPCOIN出大作冇預你份
https://www.youtube.com/watch?v=NUX9wXhOlQg

其實no.9好重rockman rockman 味

反而今次11就咁睇片 無咁重呢種味

x出合集,x7第一次出韓以外pc

都算有良心啦

任豬滿意啦
咪再嘈CAPCOIN出大作冇預你份

x合集 真係會買
x7 無出過韓文以外pc
我係覺得 洛克人開發組應該另外搞緊x新作,差在係x2,3,重製定新作

都算有良心啦

因為整9號果個係稻船
我係覺得 洛克人開發組應該另外搞緊x新作,差在係x2,3,重製定新作

呢隻就可能冇你任豬份喇

呢隻就可能冇你任豬份喇

而家capcom做法應用係通殺
同埋洛克人冇出新作咁耐
只怕佢喺日本下場同超音鼠一樣

都算有良心啦

因為整9號果個係稻船

兩隻都係佢,no.9佢直頭回晒塘

唔似神谷 越做越有火
同埋洛克人冇出新作咁耐
只怕佢喺日本下場同超音鼠一樣

sonic就 sega自己攞黎,出成堆垃圾

ps系列都俾sega搞爛,以前中裕司係度點會容許超級劣質移植

都算有良心啦

因為整9號果個係稻船

兩隻都係佢,no.9佢直頭回晒塘

唔似神谷 越做越有火

但隻蒼藍又整得ok wo
諗唔明點解9號可以咁差

點知一抆眼都突埋

根本唔關機能事
XB2都係得果13G..XBX成23G
肯定係又係控制成本CUT容量攪到貼圖解象度差哂
有玩過BIO REV2佢出到成2幾G,貼圖完全係PS4級數
講到尾又係老任DCUT成本嘅屎橋

點知一抆眼都突埋

根本唔關機能事
XB2都係得果13G..XBX成23G
肯定係又係控制成本CUT容量攪到貼圖解象度差哂
有玩過BIO REV2佢出到成2幾G,貼圖完全係PS4級數
講到尾又係老任DCUT成本嘅屎橋

場景複雜程度差咁遠
而且TV MODE貼圖好正常
點會關容量事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞