[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
岩田
屌咩 bayo1又要download
RE又係咁
兩隻出卡唔得咩

邊度有講?

https://youtu.be/3SxJGDofOfo
限定版唔知黎到香港幾錢呢
最終都係要買sd卡
邊張最夾switch既規格
最終都係要買sd卡

128-200GB
我覺得性價比最好
最終都係要買sd卡

128-200GB
我覺得性價比最好

我指速度
最終都係要買sd卡

128-200GB
我覺得性價比最好

我指速度

建議使用讀寫速度(轉送速度)較高的microSD卡以讓遊玩Nintendo Switch時更順暢。
高速microSD卡的參考數值

支援UHS-I(Ultra High Speed Phase I)
讀寫速度60~95MB/秒 (讀寫速度越快,越能更順暢遊玩Nintendo Switch)
取自官網
應該可以肯定EA流出係真
1月有Direct了
oydssey拎family
爆機前月亮簡單就話family一齊玩
爆機之後d月亮難到仆街屋企人鬼同你玩
ZELDA DLC 已出
應該可以肯定EA流出係真
1月有Direct了

我睇片話WIIU要2.5G,SWITCH唔駛?
最終都係要買sd卡

128-200GB
我覺得性價比最好

我指速度

建議使用讀寫速度(轉送速度)較高的microSD卡以讓遊玩Nintendo Switch時更順暢。
高速microSD卡的參考數值

支援UHS-I(Ultra High Speed Phase I)
讀寫速度60~95MB/秒 (讀寫速度越快,越能更順暢遊玩Nintendo Switch)
取自官網

唔該
任天堂(香港)有限公司 活動

【香港資訊】「超級瑪利歐 奧德賽」聖誕節限定贈品!
限量15000套文件夾
※贈送活動內容及數量因店舖而異,詳情請與店員查詢。
※數量有限,送完即止。

任天堂(香港)有限公司 活動

【香港資訊】「超級瑪利歐 奧德賽」聖誕節限定贈品!
限量15000套文件夾
※贈送活動內容及數量因店舖而異,詳情請與店員查詢。
※數量有限,送完即止。

15000 派唔派得曬呀

Switch/WiiU 2.4GB

dlc都咁大

dlc都咁大

咁真係新內容嘛~~你估好似某d 遊戲咁本身已有,dlc只係呃錢解鎖咩

我無wiiu

屌咩...你機齡幾耐?..呢隻1代係PS360出哂名啦

好少玩家機
唔好意思

呢隻好野嚟...當年係360玩1代..真係好撚震撼

當年打完呢隻再打dmc 覺得dmc 唔太入流

當年 b1 一出屌打所有 dmc 類遊戲

當年初出果陣被譽為女版DMC

XB360 B1同PS2 DMC1係同一製作人
(依家已經唔係)
Bayo2 新功能

Local wireless cooperative play
The previously online-only coop Tag Climax is going local! Team up with a friend to take it on – online or off.

amiibo support
Bayonetta 2 for Nintendo Switch will support amiibo, including the Bayonetta amiibo from the Super Smash Bros. series.

Video capture support
Record gameplay videos, starting up to thirty seconds before you press the capture button. Share videos from your Switch’s Album to Facebook and Twitter to show the world your skills!
https://youtu.be/ucSiXMgGvSQ
你班任豚做咩攻擊我個寶貝阿雪

有D位冇屌錯既

我仲未買game
https://youtu.be/ucSiXMgGvSQ
你班任豚做咩攻擊我個寶貝阿雪

有D位冇屌錯既

我仲未買game

我都未買..冇資格做任豚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞