[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

一個價錢12隻驚,你班友唔係唔買呀

冇4同5, 不了

冇4同5, 不了

CLS又炒
又要比人話switch係冷飯機啦
咦,ps4同xb都有份,咁今次屌唔屌switch冷飯好
原來異度神劍2同一代有咁多有可能既關聯
https://tieba.baidu.com/p/5471052884
真心唔撚明點解每隔兩三日就有個switch戰鬥post
真係痴撚線
不過話時話異度要討論只能去貼吧或者巴哈之類
連登完全無熱度可言
連登完全無熱度可言

喺香港討論老任野既人唔會多
真心唔撚明點解每隔兩三日就有個switch戰鬥post
真係痴撚線

MHW出DEMO嘛
咪要做勢令人覺得係老任搞到MH停滯不前
其實唔理大地圖同畫質
有D野我覺得X果時就應該可以改
連登完全無熱度可言

喺香港討論老任野既人唔會多

香港大把友仔食sony奶水大,當正老任係仇家咁
連登完全無熱度可言

持續都有人講野喎個post

SF2 全新又要跌價了

SF2 全新又要跌價了

高清點同呢

CAPCOM真係垃撚圾

冇4同5, 不了

CLS又炒

capcom呢排係咪食錯藥

無食錯
SFV為電競搞到唔湯唔水,BIO7銷量不似預期
最後一根稻草MHW又唔知會點
搾取埋既有IP既剩餘價值岩架啦

冇4同5, 不了

CLS又炒

無食錯

玩完MHW DEMO..
都幾肯定會有5出落SWITCH度

冇4同5, 不了

CLS又炒

無食錯

你up乜

冇4同5, 不了

CLS又炒

無食錯

有D保留
但睇落的確唔會放棄手提市場既

冇4同5, 不了

CLS又炒

無食錯

有冇就唔敢講
但MHW的確為打入鬼佬市場改左好多野

BTW官方解釋過MHW個性質決定唔用5
無謂執著於數字喇

冇4同5, 不了

CLS又炒

無食錯

你up乜

其實一直到唔明..嘅然係真續作點解唔叫5先

冇4同5, 不了

CLS又炒

無食錯

你up乜

其實一直到唔明..嘅然係真續作點解唔叫5先

呢D留後路同口術黎既姐
5唔5其實又有乜所謂
索系重新出返mh wo

上面梗係又有新指示啦

唔搵人引導輿論,點證明係任地獄拖累mh,一早出返係ps咪好囉

等大家重溫一下正義之師sony偉大既事跡

https://www.feng.com/view/Views/2017-05-28/SONY-s-GK-exactly-From-the-Xbox-One-post-about-big-events_680038.shtml
索系重新出返mh wo

上面梗係又有新指示啦

唔搵人引導輿論,點證明係任地獄拖累mh,一早出返係ps咪好囉

等大家重溫一下正義之師sony偉大既事跡

[img]https://i.imgur.com/wx7FEZr.jpgimg]

https://www.feng.com/view/Views/2017-05-28/SONY-s-GK-exactly-From-the-Xbox-One-post-about-big-events_680038.shtml

任豚又抹黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞