[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

有無單機好玩
睇過隻異劍 自動攻擊好on9

你確定真係自動攻擊

唔知呀 睇youtube咋
巴打打過 值唔值得入手

呢隻驚睇片係比唔上落手
佢玩既係控制放技走位同rpg育成戰略果d
更加唔好講佢個頂級音樂劇情
不過缺點就係地圖系統同埋handheld mode垃圾

音樂係頂級嘅,劇情就

劇情都可接受啦
係好中二姐
不過都幾令人投入

Xb2睇片好悶 玩落好緊張

中二同老土好易估
我去到第七章D劇情都仲係意料之內
影片焗睇咖啦,比左五舊水悶都要睇哂佢
不過戰鬥都幾好玩嘅,D角色都幾好睇

我諗佢講睇片係講睇人玩

第八章可能估唔到呢
我鐘意周圍行開晒D地圖
玩左100個鐘先第6章
不過前3章好似長過後面D章咁

睇眾巴打d 評價,應該係後幾章丶地圖撚到你覺得長過頭三章
我鐘意周圍行開晒D地圖
玩左100個鐘先第6章
不過前3章好似長過後面D章咁

睇眾巴打d 評價,應該係後幾章丶地圖撚到你覺得長過頭三章

前幾章行幾步就一個check point
後面個D一行就行成1km

痴撚線
而且佢都話CAPCOM內部嘈過
係咪會整返隻原版系統
會整但係咪都一樣咁落力去做
呢樣野我覺得要觀望下
就當我小器

其實mhw唔係唔好玩,但有D位真係可以改進,但講親結果就係比人插

我最想打擊感可以提升番
暫時整體滿意

打擊感用片手就無違和架啦
用大劍就堅搞笑,儲三段斬木咁

我大劍撚
好違和

我用開劍斧 XX斬落去爽好多
想玩Mario kart8 佢係我買switch嘅主要原因 但點知尋日去Aeon買冇貨 迫住買另一隻
splatoon2 真係要打網絡對戰至好玩 仲想單機
利申:毒撚

打Ranking最好玩

sp2單機得hero mode
想玩Mario kart8 佢係我買switch嘅主要原因 但點知尋日去Aeon買冇貨 迫住買另一隻

打Ranking最好玩

但係要網絡對戰又唔識整
我係呢方面係白痴

打Ranking最好玩

但係要網絡對戰又唔識整
我係呢方面係白痴

駁左wifi咪得

打Ranking最好玩

但係要網絡對戰又唔識整
我係呢方面係白痴

駁左wifi咪得

手機好似得smartone / hkbn(smartone network)
出街玩到online
CSL要+$68買ip
咁夠膽唔出switch
無switch
我又可以遲d先出機
個pro制值得買嗎?
三廠跑光光www
ea: 多謝大家支持以及同情
冇switch份 之前任記又幫佢share咁搞笑
冇switch份 之前任記又幫佢share咁搞笑

個acc又唔係老任既
過多幾日係咪有bandai發布會定咩?
之前提過5隻game落switch?

傳言黎姐

傳言黎姐

Namco is having an event in Europe (Paris specifically) on the 15th showing off multiple games. That is fact. There are a small group of journalists going. It is a pretty exclusive event.

The Nintendo presence part, that is not fact. Nobody knows what those games are are.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞