[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

想要個細細隻既火牛可以帶出街用 又support到dock mode既
有冇taobao link可以share
最好有三腳既

最安全都係買返原廠

但原廠好大舊
條線又唔可以拆 好麻煩

同問

https://www.hktvmall.com/p/H0519001_S_FC-UTC305C

呢個聲稱support switch
想要個細細隻既火牛可以帶出街用 又support到dock mode既
最好有三腳既

最安全都係買返原廠

但原廠好大舊
條線又唔可以拆 好麻煩

同問

https://www.hktvmall.com/p/H0519001_S_FC-UTC305C

講你就信
最好有三腳既

最安全都係買返原廠

但原廠好大舊
條線又唔可以拆 好麻煩

同問

講你就信

全部都support
只不過沒有快充, 肯定叉到電
想問買switch嘅話去Aeon買算唔算抵
見佢有主機+自選 想玩Mario個兩隻game

可以
Xenoblade 2,splatoon 2,火紋無雙同resident evil邊隻值得買d?4隻都有興趣

玩落生化危機都唔差
未玩過都值得買
Xenoblade 2,splatoon 2,火紋無雙同resident evil邊隻值得買d?4隻都有興趣

玩落生化危機都唔差
未玩過都值得買

玩MHW
脫任了

玩落生化危機都唔差
未玩過都值得買

玩MHW
脫任了

MHW都好正,但係switch仲有好多驚都好似唔錯,唔想咁快封塵

玩落生化危機都唔差
未玩過都值得買

玩MHW
脫任了

真玩家係要乜都玩

Splatoon 2

Btw,如果splatoon冇fd玩自己玩會唔會好悶
點解capcoin port resident evil叫做幾靚
但係MH就咁柒

Splatoon 2

我都係自己一個玩 本身有幾個FD一齊玩
點知有好多未打到B-就冇再玩 得我仲繼續打緊
而家得閑打幾埸都幾過癮

Splatoon 2

火紋好玩

Splatoon 2

唔會平時日日自己玩 有活動先同朋友玩

Splatoon 2

我都係自己一個玩 本身有幾個FD一齊玩
點知有好多未打到B-就冇再玩 得我仲繼續打緊
而家得閑打幾埸都幾過癮

啲朋友玩左成半年 冇一個rank上到B-次次一齊玩都係打魚 油地
想問買switch嘅話去Aeon買算唔算抵
見佢有主機+自選 想玩Mario個兩隻game

有無人係Carosell買過Nintendo eshop game
Xenoblade 2加Mario Odyssey都係450 點解可以咁平
有無伏
有無人係Carosell買過Nintendo eshop game
Xenoblade 2加Mario Odyssey都係450 點解可以咁平
有無伏

黑卡
有無伏

屌第幾次問
最好有三腳既

最安全都係買返原廠

但原廠好大舊
條線又唔可以拆 好麻煩

同問

講你就信

全部都support

香港冇呢個?
最好有三腳既

最安全都係買返原廠

但原廠好大舊
條線又唔可以拆 好麻煩

同問

講你就信

全部都support

香港冇呢個?

7咗,原來係for pro掣,joy con, nes同snes mini
実は『オカルティック・ナイン』は既に別ハード版を開発中です。移植版には未回収伏線や謎の一部回収と、肝心の「その後」を描いたトゥルーエンドシナリオなどが追加される予定。これら新要素の全ては既にご購入頂いた皆さんには無料の追加パッチで対応致します。引き続き続報にご期待下さい。#オカン

最後同你講係Steam版
Street Fighter 30th Anniversary Collection
May 2018
Switch/Steam/PS4/XOne
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞