[Switch/3DS討論]|ARMS中文|異度神劍2|魔界戰記5|俄羅斯方塊|瑪車8|(67)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
評論當然係主觀
咁咪所有評論唔可以分好定唔好
評論本身都有得被評論既
好多時都有評論被指有不足有不公允之類
一個有心進步既人點會講用咁態度
根本一睇就知心態
已經唔係討論緊佢能力既問題

咁其實有冇一條你覺得係評得唔錯的先?
係就比我睇下
我望左都好L多評論
其實我到依家都未知隻game的節奏係點
有d 人 又話要打完第三章先正式
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

利伸:想買,但覺得隻game太貴

片暫時冇咩推介
其實我感覺前面唔會太忙喎
第三章左右先開哂D會忙既功能
不過呢隻真係幾難入口
又好唔USER FRIENDLY
唔係因為速食而要果種輔助系統
而係連基本要有既輔助系統都垃圾
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
即係戰鬥系統/劇情/音樂之類
某程度上應該話佢硬件值得玩
但軟件令人卻步

我都同意, 有時情原off 左個minimap, 自己慢慢搵仲好
所以我有d 覺得佢係趕住年尾出, 冇時間執依d 位...

有冇機會有patch更新?
係就買定隻二手 玩住等

未知, 我都想佢可以patch 返好d
我係你會玩住其他game 先 , 等二手平d 先入

近排好似冇咩好玩
其他平台都係

Zelda 新DLC, MHW demo, Skyrim NS version

Zelda都係想等中文
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

我都同意, 有時情原off 左個minimap, 自己慢慢搵仲好

係就買定隻二手 玩住等

近排好似冇咩好玩
其他平台都係

Zelda 新DLC, MHW demo, Skyrim NS version

仲有伐個月出個隻鍊金工房
評論當然係主觀
評論本身都有得被評論既
根本一睇就知心態

係就比我睇下
我望左都好L多評論
一時又話前面已經好忙
到底點解會有咁的分歧

片暫時冇咩推介
不過呢隻真係幾難入口
地圖難睇
教學又唔可以再睇
優點係遊戲既本質唔錯
但軟件令人卻步

係就買定隻二手 玩住等

近排好似冇咩好玩
其他平台都係

仲有個月出個隻鍊金工房
條乜柒平民真係好成功
你哋打千字文 佢就賺views數錢 fatfat喇
平民遊戲工作室恨批異度神域2遊戲性差,遭任天堂fans猛烈抨擊
平民遊戲工作室恨批異度神域2遊戲性差,遭任天堂fans酸民死忠任豚猛烈抨擊
條乜柒平民真係好成功

任豚中哂伏
PokémonHub HK

We have kept you waiting! Concept for hub! Opening soon at K11! 10am -10pm
Featuring displays of rare Pokémon TCG Sun and Moon series and the latest Pokémon anime series on our multiple TV screens! Did I also mention we are huge gaming fans? Showing up will also be Pokkén Tournament DX, both Pokémon Ultra Sun and Pokémon Ultra Moon! *This design is tentative. Final design may differ from actual design

大家等待已久!我們hub 的設計概念!馬上在K11 開幕!營業時間早上十時至晚上十時
將展覽珍貴的Pokémon TCG Sun and Moon 系列及在我們的電視上播放『精靈寶可夢 太陽&月亮』最新動畫劇集!有無話過你地聽同我地鍾意打機?我地將會有POKKÉN TOURNAMENT DX同埋『精靈寶可夢 究極之日/究極之月』俾大家試玩! *此設計可能會有變動。最終設計可能會有出入
PokémonHub HK

We have kept you waiting! Concept for hub! Opening soon at K11! 10am -10pm
Featuring displays of rare Pokémon TCG Sun and Moon series and the latest Pokémon anime series on our multiple TV screens! Did I also mention we are huge gaming fans? Showing up will also be Pokkén Tournament DX, both Pokémon Ultra Sun and Pokémon Ultra Moon! *This design is tentative. Final design may differ from actual design

大家等待已久!我們hub 的設計概念!馬上在K11 開幕!營業時間早上十時至晚上十時
將展覽珍貴的Pokémon TCG Sun and Moon 系列及在我們的電視上播放『精靈寶可夢 太陽&月亮』最新動畫劇集!有無話過你地聽同我地鍾意打機?我地將會有POKKÉN TOURNAMENT DX同埋『精靈寶可夢 究極之日/究極之月』俾大家試玩! *此設計可能會有變動。最終設計可能會有出入

好撚期待D試玩啊
條乜柒平民真係好成功

任豚中哂伏

重點係今次真係出哂名中港台都討論緊佢條片,巴哈個Post喺度世界大戰
不過討論都係同一日出現其實係咪有人有心推呢條片
條乜柒平民真係好成功

任豚中哂伏

重點係今次真係出哂名中港台都討論緊佢條片,巴哈個Post喺度世界大戰
不過討論都係同一日出現其實係咪有人有心推呢條片

都唔係同日喇
條片出左2個鐘隔離已經光速開post話你批鬥喇
代理無返角落萌寵?
雖然今日有我都唔得閒攞

我都未買..冇資格做任豚

28個鐘

其實你笑緊人地果廿八個鐘的同時
人地都笑緊你地玩個『教學』都要廿幾三十個鐘姐
隻game後期點好玩都冇用啦

利伸: 冇買到隻game 輕度RPG 玩家

佢係做緊GAME評
佢唔係普通玩家

其實都差唔多2018年啦
仲拎30年前的準則講
有睇過伏game 評的人都知
條友一直講的野好主觀
依家都講緊三十個鐘的gameplay
唔係三個鐘 , 一般玩家十個鐘頂唔順都棄啦
我寧願睇幾條呢d『主觀』的game評
都好過懶中立持平

利伸:唔排除隻game真係好玩,但我一定唔會介紹比friend
如果你起2017仲係睇緊單一source的game評 我建議大家直頭唔好睇好過

原來依家既準則係連隻GAME係點都未知就可以評
連呢隻GAME既本質佢都未搞清楚評乜鳩
老老實實
就算佢只係玩左30個鐘
佢都未理解到佢係呢個時數裡面應該理解既野啦
仲有佢最後引乜野戰
佢講既野一定無誤
相反意見就一定係酸
佢評得唔專業其實OK
今次最大問題係個品格

你認為佢只係玩左30個鐘 我就認為佢已經玩左30個鐘
係囉細個做Book Report邊有人睇晒成本書架
個個都係睇十幾廿版 扮睇晒架啦
唔小心感想寫錯俾老師捉到肯定 係老師發惡 係本書悶嘅問題啦

你未爆機唔係唔可以出preview
但係唔該同人講返你係base on 自己頭30個鐘嘅感受
扮已經爆左 (我睇comment話佢話自己爆左) 再用依個心態去judge隻game 實有人知
仲要搶定個高地話反佢啲人點點點
話到自己好清高咁 願意不顧一切 「說實話」
俾人個感覺 好低莊
係囉細個做Book Report邊有人睇晒成本書架
個個都係睇十幾廿版 扮睇晒架啦
唔小心感想寫錯俾老師捉到肯定 係老師發惡 係本書悶嘅問題啦

你未爆機唔係唔可以出preview
但係唔該同人講返你係base on 自己頭30個鐘嘅感受
扮已經爆左 (我睇comment話佢話自己爆左) 再用依個心態去judge隻game 實有人知
仲要搶定個高地話反佢啲人點點點
話到自己好清高咁 願意不顧一切 「說實話」
俾人個感覺 好低莊

由佢戴定頭盔嗰下就知,其實佢自己都知自己係鳩up
我真係計唔到點28 個鐘爆到機

依家52個鐘
剛剛完第5章
依家打算去買部switch
依家打算去買部switch

垃圾機唔好入坑
而且D玩家好撚惡
真心

依家52個鐘
剛剛完第5章

我39 個鐘,完第5,
不過見你地話搵路好煩,我上youtube睇左攻略
地圖設計好有根本目的係想整鬼你咁

我認同你戰前準備係重要過打果陣,我成日死一次再針對性咁調整d裝

btw,我完第五章都好,仲未可以單人三連必殺

依家52個鐘
剛剛完第5章

我39 個鐘,完第5,
不過見你地話搵路好煩,我上youtube睇左攻略
地圖設計好有根本目的係想整鬼你咁

我認同你戰前準備係重要過打果陣,我成日死一次再針對性咁調整d裝

btw,我完第五章都好,仲未可以單人三連必殺

圓環開左戰技接戰技之後又會係另一個世界
收納包都要注意

佢仲要唔熟戰鬥系統可以咁快爆到機嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞