30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
lm睇trailer
岩俾細路睇
推到下年5月4做公眾假期一齊入戲院睇

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

啲電影多數全球最早嗰批上算唔算香港所剩無幾嘅優惠

5月4比星戰霸左架啦

星戰

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

5月4比星戰霸左架啦

星戰

關sw咩事??sw唔係12/4咩
Trailer都開到post

快撚啲啦屌

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

5月4比星戰霸左架啦

星戰

5月4號係sw日
may the forth 係may the force諧音

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

5月4比星戰霸左架啦

星戰

5月4號係星戰日
如果m記日要擇過好日子

oic may the fourth be with you

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

5月4比星戰霸左架啦

星戰

may the fourth be with you
仲有邊套值得買而呢度係未有?

點解唔儲amazon果套

link please
今次可唔可以學cw提早到星期三上
次次台狗都比我地早一日睇

個二日要完全唔上網,我怕150到時又玩野真係去台灣睇再兇鳩人劇透

而家有咩戲想睇一定第一日就去睇
太多劇透

興趣不大個d遲幾日都無所謂
iw呢d真係要光速首日早場睇

睇香港首日都唔夠大佬150玩啦
大佬話俾人屈佢恐嚇劇透,所以就真係要劇透人喎
有無人呢段trailer嘅trailer都loop左好多次,由Ironman開始,等左十年,終於等到成班英雄打終極大佬,加埋背景音樂,熱血爭d喊出嚟
呢個會唔會係影史上最高峰

真係好正 仲有啲字

EVERYTHING YOU KNOW
今次可唔可以學cw提早到星期三上
次次台狗都比我地早一日睇

個二日要完全唔上網,我怕150到時又玩野真係去台灣睇再兇鳩人劇透

而家有咩戲想睇一定第一日就去睇
太多劇透

興趣不大個d遲幾日都無所謂
iw呢d真係要光速首日早場睇

睇香港首日都唔夠大佬150玩啦
大佬話俾人屈佢恐嚇劇透,所以就真係要劇透人喎

好心d 呢d 高質post 就咪撚提條垃圾屎忽閪babygroot 啦

1個鐘?

1個鐘?

定係1點??

1個鐘?

定係1點??

1日,人地未到早上6點可能仲當一日
到時邊度有得睇
到時邊度有得睇

thisav

1個鐘?

定係1點??

1日,人地未到早上6點可能仲當一日

美國仲係半夜 佢地訓醒有得睇
到時邊度有得睇

最快應該補住官方twitter facebook 同 youtube
到時邊度有得睇

最快應該補住官方twitter facebook 同 youtube

唔洗捕 一出就全城洗版

假到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞