30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike

呢啲consistancy係marvel先做到
有強迫症睇完都無野好講
Avengers teaser trailer 2012
https://youtu.be/zatgnqdIefs

Avengers2 Age of Ultron teaser trailer 2015
https://youtu.be/tmeOjFno6Do

其實當日出得Ultron都估到佢出Vision
但佢初初Trailer又一下都唔出
🤣👍
其實係JL上左成個禮拜之後先放出黎
算唔算讓對家兩步
算唔算讓對家兩步

讓唔讓佢地都追唔到嫁啦
算唔算讓對家兩步

想當年civil war專登同bvs撞期,發展至今變到讓對家兩步
算唔算讓對家兩步

想當年civil war專登同bvs撞期,發展至今變到讓對家兩步

BvS話題性完勝啦

有強迫症睇完都無野好講

強迫症睇到會好治癒

有強迫症睇完都無野好講

強迫症睇到會好治癒

隻色正到
佢唔會出返7月SDCC leak出黎嗰段掛?
都成差不多五個月,畀啲新野睇下好嘛
有未啊
有未啊

confirm 香港時間夜晚8-10 突發
算唔算讓對家兩步

BvS話題性完勝啦

本來兩套同一日上 不過bvs改早兩個月

有強迫症睇完都無野好講

強迫症睇到會好治癒

寫Assemble 2018 先治癒囉……

有強迫症睇完都無野好講

強迫症睇到會好治癒

今晚八點出!!!

有強迫症睇完都無野好講

強迫症睇到會好治癒

應該整到個A字有少少就黎爛既feel同加D crack....話曬都預左佢地一開波會俾thanos打殘先
今晚八點出!!!

呢8個鐘好撚漫長

有強迫症睇完都無野好講

強迫症睇到會好治癒

應該整到個A字有少少就黎爛既feel同加D crack....話曬都預左佢地一開波會俾thanos打殘先

咁又會強迫症發作

有強迫症睇完都無野好講

強迫症睇到會好治癒

啲人估Avg4先係
我覺得Avg3都仲係講Thanos儲緊石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞