30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
痴線全個fb都洗版
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說
佢個樣好sad,唔知係咪spidey有事

希望係WM

支持
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說
佢個樣好sad,唔知係咪spidey有事

希望係WM

WM 已經夠慘

冇人care wm

正常啦

成日串柒柒咁
睇trailer暫時假定雷神、GOTG仲追緊Thanos
再肯定Xanders一開波已經被摧殘

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解

唔大和解都唔得啦

我以為會用大半套黎做扭扭擰擰和解跳起super

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
antman同wasp困左係quantum realm
avg同gotg上外星打
avg 4
doctor strange 用timestone倒帶fix番

倒帶嘅話真係好on9

蛇叔!!!

似Rick + Michonne
點解無招殞石個幕

抽起左 comic con有呢段
唔知點解我覺得套戲上嗰陣隻手套就唔只兩粒

1. Loki為救全船人拎石出反黎?
2. GOTG?

1應該係,thor3片尾講佢地遇到thanos,而thor應該俾thanos打殘流放再撞到gotg

蛇叔!!!

唔大和解都唔得啦

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
avg 4
doctor strange 用timestone倒帶fix番

倒帶嘅話真係好on9

avg4會返去以前

唔大和解都唔得啦

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
avg 4

倒帶嘅話真係好on9

xmen
希望iw之後avg theme可以變成一首經典入腦theme

已經夠經典啦

Agger
少數入腦Marvel theme嚟

蛇叔!!!

唔大和解都唔得啦

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
avg 4

倒帶嘅話真係好on9

倒帶仲on9過發預知夢
預告冇ant man

望真啲

如果出ant man 想知黎緊套 Ant-Man and the Wasp 會講乜
照計時間線應該唔會早過avg3
定係avg3 最後thanos會走人

佢落地球都係得藍色紫色石
藍-魔方
紫-the orb (但唔係係nova corp度?)
再強姦vision拎埋mind stone

另外踩collector會拎紅色乙太
所以avg3應該黎完地球會去撚collector?

即係thor 3結尾係loki到攞完space gem就去地球
跟住搞掂vision/ds 又返上去?

已知
魔方-洛基
Orb-nova
乙太-collector
Mind stone-vision
Time stone-dr strange

推斷
Soul stone-wakanda(所以有大戰?)

Thanos係地球打ironman手套得藍同紫
即係ko左nova corp同asgard飛船 然後落地球
之後先撚collector 然後開宇宙線?
因為之前leaked Gotg飛船係望knowhere即係collector個度
雷神架船
1. Loki為救全船人拎石出反黎?
2. GOTG?

1應該係,thor3片尾講佢地遇到thanos,而thor應該俾thanos打殘流放再撞到gotg

Thor3講到大家都成長 係得Loki 冇 應該今次輪到佢成長 拎石救全船人
希望iw之後avg theme可以變成一首經典入腦theme

已經夠經典啦

Agger
少數入腦Marvel theme嚟

ar ar arrrrrrrrrrr~ AR!!!!!
ar ar arrrrrrrrrrr~ AR!!!!!
and get this man a shield

睇trailer暫時假定雷神、GOTG仲追緊Thanos
再肯定Xanders一開波已經被摧殘

Xanders好撚慘
睇到我都變蜘蛛俠咁起雞皮。。。
Tralier都推爆post

蛇叔!!!

唔大和解都唔得啦

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
avg 4

倒帶嘅話真係好on9

倒帶仲on9過發預知夢

都唔一定,dofp 都唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞