30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
evacuate the city

Defender同罰叔會唔會係地下幫下拖

一個shot影下defenders救下平民/打兵仔已經夠

可以整幕iron fist英勇戰死

地下無啦啦有一堆inhumans屍體

成個月球都搬咗嚟 好想睇吓black bolt會唔會出手 復4嚟個真正mcu集結

blackbolt都唔夠打
我諗應該會有新英雄,比驚喜我地

如果肯加埋netflix個堆人已經驚喜到射

Mcu最型男人

隊長真係有血有淚
由正義撚變到叛國者咁樣
好好奇hulk 點落地球
鳩估
thanos遇上thor ship 殺曬asgardian
loki為佐保命獻sapce stone
點知都係被殺
thor打輸流放係宇宙
thanos 用stone落地球
之後就去搵地球gems
派black order 打 vakanda
自己就去挑dr.strange
應該拎曬地球gems就做完av3

自己諗係hulk打唔贏thanos反被控制
一齊落地球搞破壞
然後ironman 出多次hulkbuster2.0來應戰

被Thanos打落地球
留意DR STRANGE搵到Banner果幕

同avengers 1 嗰幕好似
點解Thanos唔帶返個頭盔

無頭盔型啲喎

齊石先戴
光頭係第一階段咋 打機d boss都係咁

BOSS唔係越打越少布咩?
正到核爆 老閪睇imax
https://youtu.be/QlQ_thbFtDA?t=22
回帶睇完呢幕再睇trailer真係會喊

Thor果陣真係167咁
對比起而家,而家真係霸氣好多

屌,依家睇返就覺得佢套衫好柒

成個月球都搬咗嚟 好想睇吓black bolt會唔會出手 復4嚟個真正mcu集結

就算真係冇得出defenders
可以咁:
A:我地要去救走平民先
B:交俾NY班vigilantes

i know a guy in hells kitchen

就算真係冇得出defenders
可以咁:
A:我地要去救走平民先
B:交俾NY班vigilantes

出一幕都好
call the defenders
好好奇hulk 點落地球
鳩估
thanos遇上thor ship 殺曬asgardian
loki為佐保命獻sapce stone
點知都係被殺
thor打輸流放係宇宙
thanos 用stone落地球
之後就去搵地球gems
派black order 打 vakanda
自己就去挑dr.strange
應該拎曬地球gems就做完av3

自己諗係hulk打唔贏thanos反被控制
一齊落地球搞破壞
然後ironman 出多次hulkbuster2.0來應戰

可能Thor Loki用Space gem送Hulk返地球警告佢地,之後Tony借Hulkbustet俾Banner去Wakanda
隊長係咪都會死
1:46 個到iron man個cg咁假
https://youtu.be/QlQ_thbFtDA?t=22

柒但係經典
點解Thanos唔帶返個頭盔

"[Thanos] has a more casual approach in this film, and it's very philosophical for him," explained Russo at San Diego Comic-Con. "It's part of his character definition. It's a spiritual journey for him to collect the Stones, and one with which he doesn't need armor. Once he starts acquiring the Stones, he doesn't need armor in the same way he did when he was a war lord. It's a very symbolic costume."

同埋個場面好濕碎
有冇人可以整合總共有咩人物
loki 加thor 加hulk 會唔夠冇石既thonas 打咩?
似係loki 出賣佢地多啲
Hulk返咗地球 但又唔見女武神同korg
唔會咁快就死咗掛
loki 加thor 加hulk 會唔夠冇石既thonas 打咩?

好似有power gem
我諗應該會有新英雄,比驚喜我地

如果肯加埋netflix個堆人已經驚喜到射

諗起都
btw
如果紐約被毀,希望netflix都會喺cg上配合下

Thonas冇石都好抽得架

blackbolt都唔夠打

哩到仲要無手套
一條trailer就已經一日推爆個post
dc?

多電雷神好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞