30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
預告冇ant man

望真啲

如果出ant man 想知黎緊套 Ant-Man and the Wasp 會講乜
照計時間線應該唔會早過avg3
定係avg3 最後thanos會走人
射了
好正

毛管棟

戚家冚家剷啦
好撚EPIC
預告冇ant man

我都想問
最鐘意ant man

我都係最鐘意antman, 但一個shot都無

IM 套甲?

會唔會真係出絕境甲
ironman套甲好似流線型左好多,啲燈都大左
呢個版本無左thanos 跳住衝埋黎
而家一拳打IM
慢版avengers theme 好悲壯

有聲
預告冇ant man

我都想問
最鐘意ant man

我都係最鐘意antman, 但一個shot都無

CA3 佢都冇乜啦 但係佢震撼性好撚大
預告冇ant man

望真啲

如果出ant man 想知黎緊套 Ant-Man and the Wasp 會講乜

講咗係cw 後

Hawkeye antman失蹤人口
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

蛇叔!!!
最後見到gotg都好激動 終於所有9upper要合體了:
覺得今次係thanos拎石同出齊人
第4集先真係打
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說
佢個樣好sad,唔知係咪spidey有事
預告冇ant man

望真啲

講咗係cw 後

50579 VIEWS REFRESH 完467331
應該今集就齊石打啦,手套已經有space同power,再搶埋vision同drs個粒

我估今集結尾儲齊
下集就Thanos Full Power開打

之前leak trailer影到thanos去collector到踩場搶reality stone
其實仲有一粒soul出現左未

其實Heimdall係咪真係有

我覺得會喺黑豹度出
因為睇Infinity War trailer好似好多地方都喺Wakanda

差soul gem 而bp係漫畫係可以見到祖先
可能mcu改咗wakanda有soul gem所以見到
覺得今次係thanos拎石同出齊人
第4集先真係打

拎石個陣唔使打咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞