30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
Who the hell are you guys

GROOT青春期唔知有咩表現

一個trailer仲多人討論過dc個jl

正常啦,JL都無鋪過咁滯,排場仲弱過xmen
loki 加thor 加hulk 會唔夠冇石既thonas 打咩?
似係loki 出賣佢地多啲

Thonas冇石都好抽得架

如果Loki 又出賣 會浪費哂thor3既角色發展

欺詐之神唔出賣

thor咪話左he could be so much more囉
所以佢先選擇返去救asgard
從良左喇佢

佢地asgard 隻船點解會係咁大個宇宙都會撞thonas 係咪有二五仔出賣 左個位置話呢度有石

咁應該打呢一場之前tony未見到cap 見到既話 發生咁大件事 點會唔俾返個盾佢

係囉
tony已經整左新盾比隊長
仲有雷神腰帶

留意下captain隻手 有類似BP套裝既銀色紋
同埋Tony邊到黎Vibranium整新盾比captain

BP成個國家都係Vibranium呀傻仔

wakanda有咁關tony咩事?
明明上面都有人Cap左BP句對白話整盾
同埋新盾有BP件衫既銀色紋
都仲可以話Tony整比captain既
話人傻仔驗下眼先啦

打機發脾氣反叛

同PETER應該會互相劣鳩
估唔到trailer post都咁快爆post

你好快d開post 2

已開新post
https://lihkg.com/thread/483908/

Push 新post繼續狂歡
好正呀
不停loop個trailer+追po
忙到呢
推爆個post
loki 加thor 加hulk 會唔夠冇石既thonas 打咩?
似係loki 出賣佢地多啲

Thonas冇石都好抽得架

如果Loki 又出賣 會浪費哂thor3既角色發展

欺詐之神唔出賣

thor咪話左he could be so much more囉
所以佢先選擇返去救asgard
從良左喇佢

佢地asgard 隻船點解會係咁大個宇宙都會撞thonas 係咪有二五仔出賣 左個位置話呢度有石

thor3最尾彩蛋咪影住佢地撞到thanos
好似係
估唔到trailer post都咁快爆post

你好快d開post 2

已開新post
https://lihkg.com/thread/483908/

Push 新post繼續狂歡

唔好畀佢停

Peter件野著上身仲型過IM自己D甲

quill 定 parker 呀

打機發脾氣反叛

話babygroot會係avengers搵到個偶像

打機發脾氣反叛

應該係teenage groot

已經有dc狗負皮緊
唯一可以做嘅就係負皮

好慘 佢地心已碎

已經有dc狗負皮緊
唯一可以做嘅就係負皮

咁多post,逐條comment負皮即刻罰自己姐

Mcu最型男人

隊長真係有血有淚
由正義撚變到叛國者咁樣

catpain vakanda

打機發脾氣反叛

hulk

quill 定 parker 呀

parker

打機發脾氣反叛

hulk

電影GROOT全盛期夠唔夠HULK打?

打機發脾氣反叛

hulk

都係咁屈

打機發脾氣反叛

hulk

電影GROOT全盛期夠唔夠HULK打?

世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞