30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
如果有埋SDCC高清版睇就好

SDCC個果都未睇
如果有埋SDCC高清版睇就好

SDCC個果都未睇

低清版仲有係到
推到下年5月4做公眾假期一齊入戲院睇

世界marvel日

呢套一定要入imax戲院

世界marvel日

香港4月26上

香港4月26上

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透
仲有7 8個鐘先出 已經推到第五版 有無機會開 2

到預告出起碼推爆兩三個post

連預告post都爆post
in infinity war we trust

啲鬼佬呢幾日都癲撚咗咁

༼ つ ◕_ ◕ ༽つ GIVE WAR INFINITY ༼ つ ◕_ ◕ ༽つ

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

啲電影多數全球最早嗰批上算唔算香港所剩無幾嘅優惠

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

啲電影多數全球最早嗰批上算唔算香港所剩無幾嘅優

世界marvel日

香港4月26上

早咁多
鬼佬又屌俾人劇透

啲電影多數全球最早嗰批上算唔算香港所剩無幾嘅優

台灣再早d通常
今次可唔可以學cw提早到星期三上
次次台狗都比我地早一日睇

個二日要完全唔上網,我怕150到時又玩野真係去台灣睇再兇鳩人劇透

個二日要完全唔上網,我怕150到時又玩野真係去台灣睇再兇鳩人劇透

而家有咩戲想睇一定第一日就去睇

太多劇透
有無人呢段trailer嘅trailer都loop左好多次,由Ironman開始,等左十年,終於等到成班英雄打終極大佬,加埋背景音樂,熱血爭d喊出嚟
呢個會唔會係影史上最高峰
有無人呢段trailer嘅trailer都loop左好多次,由Ironman開始,等左十年,終於等到成班英雄打終極大佬,加埋背景音樂,熱血爭d喊出嚟
呢個會唔會係影史上最高峰

真係好正 仲有啲字

而家有咩戲想睇一定第一日就去睇

太多劇透

興趣不大個d遲幾日都無所謂
iw呢d真係要光速首日早場睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞