30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解
幻視比邊個搶左石?大佬啲靚?
1. Loki為救全船人拎石出反黎?
2. GOTG?

佢攞石之前個shot死果班係咪asgardian?

好撚慘
thor3救asgard救得咁辛苦
最後都要冚家剷

Black Order
又上MARVEL D戲明珠台播唔播得切
無THANOS 宿敵, 始終差D
個拍法同規模就咁睇都幾似XMEN咁

wm 好似係舊裝甲?
會唔會係最後一粒石係烏干達到,CAP帶隊守護。

wm唔係癱左架咩

CW最尾已經話用機械腳啦
Dread it. Run from it. Destiny still arrives.
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說
佢個樣好sad,唔知係咪spidey有事

tony 一開始攬住邊個隻手呢

應該係大佬 搶左Thanos條女wor

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解

唔大和解都唔得啦
觀看次數:467,331 次
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說

可能spidy真是出左事,睇佢被Thanos打

個大戰麻麻地

明明Thor 3做得幾靚
[img][/img]
黑豹搞咩

應該未執晒CG姐 內戰果陣都縮細左佢個頭
1. Loki為救全船人拎石出反黎?
2. GOTG?

佢攞石之前個shot死果班係咪asgardian?

好撚慘
thor3救asgard救得咁辛苦
最後都要冚家剷

冚家剷既話咁thor啲神力來源咪冇左

屌不要再說

佢仲有兩套個人電影呀 會出D咩事呀

光頭佬個樣好笑得黎真係有霸氣
秒殺Tony
個大戰麻麻地

Marvel太空戰做得好睇啲

屌不要再說

thor都比thanos踩頭喇
邊有咁易死
假如第3集係做thanos收集石到最尾收齊
係咪姐係代表依集會成集都係咁睇打輸 比人撳住黎打

係 臨尾肯定輸得好慘

Bbq左十年,原來最後係bad ending
個大戰麻麻地

巴打係未來人 睇左成套戲
Dread it. Run from it. Destiny still arrives.

Ultron預告個陣都好撚霸氣
屌你今次咪搞柒Thanos呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞