30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
如果有埋Samuel L Jackson就死而無憾...

Son of Coul呢 Agent Hill呢

Coulson呀屌

我諗依啲實有嫁
未入trailer姐

Coulson呀屌

就係要叫齊復仇者復活coulson
大家覺得套戲幾耐? 我覺得起碼150分鐘先交代到所有野

3粒鐘都唔介意

Coulson呀屌

就係要叫齊復仇者復活coulson

復活左好撚耐啦屌

Ant man連tag都冇

trailer無出無都算
WM

Hey0 wm

Vision 死咗所以冇
好正!!!!

連埋個配樂真係不得了好感動
marvel一個Trailer都砌贏JL成套戲啦

3粒鐘都唔介意

買飛送紙尿片

3粒鐘都唔介意

唔駛買DLC就得
Tony拎住隻手果個邊個黎
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠
之前仲咁大聲fuck marvel

3粒鐘都唔介意

再加埋dlc cut都唔介意,極速磅水

自己
隊長係咪冇咗個盾用

3粒鐘都唔介意

4粒鐘都唔介意
今次首條trailer已經好沉重

見到tony咁灰

個個都好sad
睇黎MCU最強反派個朵,唔會玩玩下收場

佢條女黎

3粒鐘都唔介意

再加埋dlc cut都唔介意,極速磅水

Loop撚咗十幾次個trailer

見到tony咁灰

個個都好sad

希望唔好cut到得120mins
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠
之前仲咁大聲fuck marvel

其實呢
仲有套黑豹

黑豹都唔會差得去邊
Loop撚咗十幾次個trailer

SET左LOOP聽聲聽配樂

打~!打啦打打~!!! 打打!!!~!!!!
主線應該係地球
我估雷神銀河都冇乜戲份

見到tony咁灰

個個都好sad

拍足十年黎到而家最終戰
一定唔會渣流灘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞