30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
Marvel終於肯揼本整首似樣嘅theme music了

avg1果幕avengers assemble再配main theme都好撚正喎

咪同一首嚟嫁囉

我知
我意思係呢個theme avg1已經有,最多而家tune過

慢版好撚正
Thor拉野果幕係咪就係Russos話好正嘅開場
拉住個閘唔俾Thanos去地球
點知俾人打到漂走左
就接去GotG

拉住個portal?好正
好體現到Thor有幾powerful

CAP表示:

雖然cap果幕真係睇到出晒水
但Thor拉住果個應該能量大d下嘛
呢D先係英雄大片

Get this man a shield

BTW DC狗唔好灰心,你地下年有一套水行俠嫁
如果有埋Samuel L Jackson就死而無憾...
Thanos 啲手下有幾勁?
Vision 都打唔贏

Son of Coul呢 Agent Hill呢
呢D先係英雄大片

Get this man a shield

BTW DC狗唔好灰心,你地下年有一套水行俠嫁

今次首條trailer已經好沉重
啲人夾夾埋埋片酬要幾多 唔知呢套係咪史上最高成本嘅電影
Marvel終於肯揼本整首似樣嘅theme music了

avg1果幕avengers assemble再配main theme都好撚正喎

咪同一首嚟嫁囉

我知
我意思係呢個theme avg1已經有,最多而家tune過

點tune都正

Black order?
今次首條trailer已經好沉重

見到tony咁灰

Ant man連tag都冇

trailer無出無都算
WM

Hey0 wm
好撚正, 起晒雞皮

10億拍兩套

Son of Coul呢 Agent Hill呢

Coulson呀屌
好撚正呀!!!!!!!!!!!!

夾住下集一齊
十億美金埋單
仲有成5個月 點等呀
Start件外套好正
Marvel真係唔同d

trailer無出無都算
WM

Falcon都冇
Start件外套好正

Stark
大家覺得套戲幾耐? 我覺得起碼150分鐘先交代到所有野

族繁不及備載姐係太多寫唔晒嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞