30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
今次首條trailer已經好沉重

見到tony咁灰

個個都好sad
睇黎MCU最強反派個朵,唔會玩玩下收場

目前最強者,mcu仲有好多勁反派可以加

講真暫時mcu反派得vulture有魅力

Zemo都唔差 食腦
隊長係咪冇咗個盾用

中段BP話'比個盾佢'應該就係指用Vibranium整個新盾比captain
同埋最後見到captain手臂多左兩舊野應該就係新盾

補返張圖先

連愛國者都有,竟然無antman
咁都有勇士
見到vision畀人女女女心都酸埋

狗公嘅下場

扺啦搞我wanda

Thanos:搞我Wanda呀嗱!

呢D post都有bam圖

見到tony咁灰

個個都好sad

Zemo都唔差 食腦

漏左loki

見到tony咁灰

個個都好sad

黑鳳凰

講緊MCU關黑鳳凰咩事
Marvel post都有得bam
不過應該無事嘅

有冇高清link

淨係知套嘢叫old boy
1:31 五將軍之一比個黑寡婦收左皮

點確認

Bw 都收到佢皮咁嗰五將軍都好廢下
Vision會唔會最後無死
見wanda仲同個額頭有燈光既男人對望
好撚正 marvel 出戲嘅排序真係不得了 個個角色入曬腦再放埋一齊,個感覺好神奇

見到tony咁灰

個個都好sad

黑鳳凰

講緊MCU關黑鳳凰咩事

話未來可以加,唔係而家有
隊長係咪冇咗個盾用

中段BP話'比個盾佢'應該就係指用Vibranium整個新盾比captain

補返張圖先

可能入左鏡要自己搵

btw hawkeye都好似唔見

嗰個咪Vision演唱真人囉

見到tony咁灰

個個都好sad

Zemo都唔差 食腦

Zemo有血有肉

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次

入IMAX睇

邊間IMAX係真正?

去過幾間,一係太前一係個院唔夠長,睇到好辛苦

個人覺得isquare唔錯

香港最正imax=機場

個mon比例好
飛又便又少人睇

睇完一次真係番唔到轉頭
搞到我套套imax都入機場J一次
但係明明屋企樓下已經一間imax

嗰個咪Vision演員真人囉
隊長係咪冇咗個盾用

補返張圖先

咪撚再講啦屌

陰9公

marvel D trailer信唔過

你覺得佢冇死 可能就係死咗wanda自己幻想

咁應該打呢一場之前tony未見到cap 見到既話 發生咁大件事 點會唔俾返個盾佢

係囉
tony已經整左新盾比隊長
仲有雷神腰帶

留意下captain隻手 有類似BP套裝既銀色紋
同埋Tony邊到黎Vibranium整新盾比captain

巴打唔好咁

迫狗入窮巷 一陣堆狗痴線殺上黎阻著大家討論就唔好
大家覺得套戲幾耐? 我覺得起碼150分鐘先交代到所有野

3粒鐘都唔介意

買飛送紙尿片

見到tony咁灰

個個都好sad

Zemo都唔差 食腦

mcu最好睇既文戲係咪呢幕?
估到個下即刻轉綠燈(vulture)

btw michael keaton d戲勁撚到
https://youtu.be/Yeasj2MVkhU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞