30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
Who the hell are you guys

Hulkbuster mark2?
幻視比邊個搶左石?大佬啲靚?

應該係大佬 搶左Thanos條女wor

corvus glaive

二打六都唔夠打
and get this man a shield
個大戰麻麻地

明明Thor 3做得幾靚

睇完 Trailer 當睇左成套戲?

我講緊個色調同風格 唔好起鋼啦

其實我諗深一層,Thor個大戰係神話風
Avengers係現代,唔可以咁比較

Mantis BB

好似係 唔同AOU果套
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說
佢個樣好sad,唔知係咪spidey有事

tony 一開始攬住邊個隻手呢

唔係自己隻手黎架咩
似係傷左咋

我見隻手明顯唔同色以為佢攬住唔知邊個隻手咋

Mantis臨尾舉起隻手好可愛

Thor岩岩轉型做9upper
完全合體之黎個畫面
諗起都覺得嘈

Who

好似係 唔同AOU果套

霸氣盡現

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解

唔大和解都唔得啦

我以為會用大半套黎做扭扭擰擰和解跳起super

上集 慘敗
下集 復仇

我覺得上集會慘敗,連地球都保唔著
之後上太空避難搵cap marvel幫拖
睇清楚

Tony 抱既似自己隻手
俾大boss 一拳打柒既都係ironman(唔知入面有冇人)
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說

希望係WM

WM 已經夠慘
今集主線應該係地球,今集宇宙線只係得thor同銀河義工隊

屌不要再說

tony 一開始攬住邊個隻手呢

唔係自己隻手黎架咩
似係傷左咋

我見隻手明顯唔同色以為佢攬住唔知邊個隻手咋

佢隻手流血都得既

BP: I don't care

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解

唔大和解都唔得啦

我以為會用大半套黎做扭扭擰擰和解跳起super

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
antman同wasp困左係quantum realm
avg同gotg上外星打
avg 4
doctor strange 用timestone倒帶fix番
唔知點解我覺得套戲上嗰陣隻手套就唔只兩粒
唔知點解我覺得套戲上嗰陣隻手套就唔只兩粒

屌不要再說

希望係WM

WM 已經夠慘

冇人care wm
隊長真係好撚型
AVENGERS細圈變大圈
希望iw之後avg theme可以變成一首經典入腦theme
希望iw之後avg theme可以變成一首經典入腦theme

已經夠經典啦

屌不要再說

希望係WM

WM 已經夠慘

冇人care wm

正常啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞