30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
隊長係咪冇咗個盾用

中段BP話'比個盾佢'應該就係指用Vibranium整個新盾比captain
同埋最後見到captain手臂多左兩舊野應該就係新盾

如果係黑豹俾佢 個盾應該好撚高科技
今次首條trailer已經好沉重

見到tony咁灰

個個都好sad
睇黎MCU最強反派個朵,唔會玩玩下收場

目前最強者,mcu仲有好多勁反派可以加
1:31 五將軍之一比個黑寡婦收左皮

點確認
見到vision畀人女女女心都酸埋

狗公嘅下場

扺啦搞我wanda
最後一套avg4應該終於真係復仇了
隊長係咪冇咗個盾用

中段BP話'比個盾佢'應該就係指用Vibranium整個新盾比captain

補返張圖先
大家覺得套戲幾耐? 我覺得起碼150分鐘先交代到所有野

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次

入IMAX睇

邊間IMAX係真正?

去過幾間,一係太前一係個院唔夠長,睇到好辛苦

個人覺得isquare唔錯

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次

入IMAX睇

邊間IMAX係真正?

香港最正imax=機場
隊長係咪冇咗個盾用

咁應該打呢一場之前tony未見到cap 見到既話 發生咁大件事 點會唔俾返個盾佢
何必要post bam圖呢
樓上
樓上咁都有得bam
如果有埋Samuel L Jackson就死而無憾...

Son of Coul呢 Agent Hill呢

Coulson呀屌

就係要叫齊復仇者復活coulson

復活左好撚耐啦屌

咪係 tahiti

應該會有d對白點下題
"so we're some kind of.... Avengers?"
隊長係咪冇咗個盾用

咁應該打呢一場之前tony未見到cap 見到既話 發生咁大件事 點會唔俾返個盾佢

係囉
tony已經整左新盾比隊長
仲有雷神腰帶
Marvel post都有得bam
不過應該無事嘅

見到tony咁灰

個個都好sad

講真暫時mcu反派得vulture有魅力

應該會有d對白點下題
"so we're some kind of.... Avengers?"

Thor, Hulk: No, we are Revengers
見到vision畀人女女女心都酸埋

狗公嘅下場

扺啦搞我wanda

Thanos:搞我Wanda呀嗱!

見到tony咁灰

個個都好sad

講真暫時mcu反派得vulture有魅力

黑鳳凰

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次

入IMAX睇

邊間IMAX係真正?

香港最正imax=機場

個mon比例好
飛又便又少人睇
Marvel post都有得bam
不過應該無事嘅

有冇高清link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞