30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike

Ant Man唯一出現既地方?

兩粒石已經夠滅團
睇黎係靠captain隊救返iron man team
有war machine
預告冇ant man

我都想問
最鐘意ant man

我都係最鐘意antman, 但一個shot都無

CA3 佢都冇乜啦 但係佢震撼性好撚大

我估係比CA派去做支線任
偷番其他石?
駁番落AVG4
預告冇ant man

望真啲

如果出ant man 想知黎緊套 Ant-Man and the Wasp 會講乜
照計時間線應該唔會早過avg3
定係avg3 最後thanos會走人

佢落地球都係得藍色紫色石
藍-魔方
紫-the orb (但唔係係nova corp度?)
再強姦vision拎埋mind stone

另外踩collector會拎紅色乙太
所以avg3應該黎完地球會去撚collector?
點解要係wakanda開片 仲有粒石係個到?
預告冇ant man

我都想問
最鐘意ant man

我都係最鐘意antman, 但一個shot都無

CA3 佢都冇乜啦 但係佢震撼性好撚大

我估係比CA派去做支線任
偷番其他石?
駁番落AVG4

應該係喇
Im guardian ds嗰d上太空打
Team cap應該係救人再打地面
THERE WAS AN IDEA...
點解要係wakanda開片 仲有粒石係個到?

似係
1. Loki為救全船人拎石出反黎?
2. GOTG?
Scarlett witch好靚
對住隊長扔叉係咩人?

Proxima midnight,The black order五將軍其中一個
假如第3集係做thanos收集石到最尾收齊
係咪姐係代表依集會成集都係咁睇打輸 比人撳住黎打

wm 好似係舊裝甲?
會唔會係最後一粒石係烏干達到,CAP帶隊守護。
vision現真身
冇用甲
1. Loki為救全船人拎石出反黎?
2. GOTG?

佢攞石之前個shot死果班係咪asgardian?
對住隊長扔叉係咩人?

Proxima midnight,The black order五將軍其中一個

black order版鷹眼

蛇叔!!!

唔知套戲片長幾多?
假如第3集係做thanos收集石到最尾收齊
係咪姐係代表依集會成集都係咁睇打輸 比人撳住黎打

係 臨尾肯定輸得好慘

wm 好似係舊裝甲?
會唔會係最後一粒石係烏干達到,CAP帶隊守護。

wm唔係癱左架咩
預告冇ant man

望真啲

如果出ant man 想知黎緊套 Ant-Man and the Wasp 會講乜
照計時間線應該唔會早過avg3
定係avg3 最後thanos會走人

佢落地球都係得藍色紫色石
藍-魔方
紫-the orb (但唔係係nova corp度?)
再強姦vision拎埋mind stone

另外踩collector會拎紅色乙太
所以avg3應該黎完地球會去撚collector?

即係thor 3結尾係loki到攞完space gem就去地球
跟住搞掂vision/ds 又返上去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞