30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說
佢個樣好sad,唔知係咪spidey有事

tony 一開始攬住邊個隻手呢

似自己既
個大戰麻麻地

明明Thor 3做得幾靚

睇完 Trailer 當睇左成套戲?

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解

唔大和解都唔得啦

我以為會用大半套黎做扭扭擰擰和解跳起super
點解無招殞石個幕
Black Order冇全相睇
個大戰麻麻地

連登先知
隊長個樣
幻視比邊個搶左石?大佬啲靚?

睇把武器應該係Corvus Glaive
個大戰麻麻地

巴打係未來人 睇左成套戲

我講緊個色調同風格
又上MARVEL D戲明珠台播唔播得切

今次phase1由頭播到尾
幻視比邊個搶左石?大佬啲靚?

應該係大佬 搶左Thanos條女wor

corvus glaive
Who the hell are you guys

黑豹有d柒⋯⋯
個大戰麻麻地

睇完 Trailer 當睇左成套戲?

我講緊個色調同風格 唔好起鋼啦
Ironman 由頭俾人打到落尾 係得hulk-bluster 落地個下唔係俾人打緊

屌不要再說

唔係自己隻手黎架咩
似係傷左咋

屌不要再說

似自己既

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解

唔大和解都唔得啦

我以為會用大半套黎做扭扭擰擰和解跳起super

上集 慘敗
下集 復仇
幾時上
岩岩睇完trailer

Teenager groot!!!!!

Mantis臨尾舉起隻手好可愛
假如第3集係做thanos收集石到最尾收齊
係咪姐係代表依集會成集都係咁睇打輸 比人撳住黎打

係 臨尾肯定輸得好慘

Bbq左十年,原來最後係bad ending

我估會死一兩件當完左前十年掛...
溫馨提示

M記trailer唔代表final,劇情都會改好多

屌不要再說

希望係WM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞