30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
好正好正
1. Loki為救全船人拎石出反黎?
2. GOTG?

1應該係,thor3片尾講佢地遇到thanos,而thor應該俾thanos打殘流放再撞到gotg

Thor3講到大家都成長 係得Loki 冇 應該今次輪到佢成長 拎石救全船人

LOKI 真救世主

蛇叔!!!

Wm係team cap度
唔通係套戲度兩team人好早就大和解

唔大和解都唔得啦

我以為會用大半套黎做扭扭擰擰和解跳起super

上集 慘敗
下集 復仇

我覺得上集會慘敗,連地球都保唔著
之後上太空避難搵cap marvel幫拖

captain marvel係地球人....

蛇叔!!!

唔大和解都唔得啦

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
antman同wasp困左係quantum realm
avg同gotg上外星打
avg 4
doctor strange 用timestone倒帶fix番

倒帶嘅話真係好on9

地球爆左玩太大

有D唔同左樣..?
Marvel終於肯揼本整首似樣嘅theme music了

avg1果幕avengers assemble再配main theme都好撚正喎

Thor拉野果幕係咪就係Russos話好正嘅開場
拉住個閘唔俾Thanos去地球
點知俾人打到漂走左
就接去GotG
希望iw之後avg theme可以變成一首經典入腦theme

已經夠經典啦

Agger
少數入腦Marvel theme嚟

ar ar arrrrrrrrrrr~ AR!!!!!

有聲post
vision 無咗粒石會點

蛇叔!!!

唔大和解都唔得啦

上集 慘敗
下集 復仇

avg3 地球爆左
antman同wasp困左係quantum realm
avg同gotg上外星打
avg 4
doctor strange 用timestone倒帶fix番

倒帶嘅話真係好on9

地球爆左玩太大

屌,你估HISHE咩

avg1果幕avengers assemble再配main theme都好撚正喎

avengers theme 出咗好多次
點知俾人打到漂走左
就接去GotG

Thor嗰下好撚型
希望iw之後avg theme可以變成一首經典入腦theme

已經夠經典啦

Agger
少數入腦Marvel theme嚟

想avg4有埋童聲聖詩版

咪同一首嚟嫁囉
點知俾人打到漂走左
就接去GotG

拉住個portal?好正
好體現到Thor有幾powerful

粒石呢一幕仲係度
點知俾人打到漂走左
就接去GotG

Thor嗰下好撚型

似隊長拉住直升機咁

Ant man連tag都冇

咪同一首嚟嫁囉

我知
我意思係呢個theme avg1已經有,最多而家tune過
點知俾人打到漂走左
就接去GotG

Thor嗰下好撚型

thor終於出頭同ca, im齊名
點知俾人打到漂走左
就接去GotG

拉住個portal?好正
好體現到Thor有幾powerful

CAP表示:

仆街,入左原子宇宙?

trailer無出無都算
WM
睇到起哂雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞