30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠
之前仲咁大聲fuck marvel

之前bvs吹到硬撼cw
而家大曬馬jl輸比thor

鐵甲蜘蛛
大家覺得套戲幾耐? 我覺得起碼150分鐘先交代到所有野

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠

其實呢
仲有套黑豹

黑豹都唔會差得去邊

黑豹一定要入場睇,今次無限戰睇到佢果個族出黎幫拖
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠

其實呢
仲有套黑豹

黑豹都唔會差得去邊

好期待
套suit真係好撚有型,著左後四肢修長,胸背前弓,真係好似貓科動物
You can't save the world alone
見到vision畀人女女女心都酸埋

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次

入IMAX睇
唔知AOS會唔會同iw有連動呢
今次首條trailer已經好沉重

見到tony咁灰

個個都好sad
睇黎MCU最強反派個朵,唔會玩玩下收場

希望唔好cut到得120mins

認真講,睇完今次trailer
JL連抽水價值都冇
睇完好sad

狗公嘅下場
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠

其實呢
仲有套黑豹

黑豹都唔會差得去邊

好期待
套suit真係好撚有型,著左後四肢修長,胸背前弓,真係好似貓科動物

個演員好型
啲動作又型

見到tony咁灰

個個都好sad

JL連抽水價值都冇

JL就係得120分鐘,1999咁,marvel唔會犯依D錯

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次

入IMAX睇

要睇幾次imax,再幫手推高本來已經痴線既票房

見到tony咁灰

個個都好sad

之前The avengers都143mins
Age of Ultron都141mins

你估係隔離咩
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠

之前bvs吹到硬撼cw
而家大曬馬jl輸比thor

對家一套戲個勢都唔夠一條trailer咁勁
比著我真係直接執柒算數

3粒鐘都唔介意

仲會入場睇幾次

入IMAX睇

邊間IMAX係真正?

去過幾間,一係太前一係個院唔夠長,睇到好辛苦
1:31 五將軍之一比個黑寡婦收左皮
隊長係咪冇咗個盾用

中段BP話'比個盾佢'應該就係指用Vibranium整個新盾比captain
同埋最後見到captain手臂多左兩舊野應該就係新盾
M記下套係戲肉無限之戰
dc下套就係水行俠

理想:用JL收復仇者皮
現實:Thor 3都打唔贏

有得啪sw仲酸唔醒

見到tony咁灰

個個都好sad

JL連抽水價值都冇

JL就係得120分鐘,1999咁,marvel唔會犯依D錯

in russo bro we trust
啲人夾夾埋埋片酬要幾多 唔知呢套係咪史上最高成本嘅電影

夾住下集一齊
十億美金埋單

片酬4成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞